Motorola va reveni în segmentul flagship anul viitor, atunci când ar putea lansa un Moto Z5 cu CPU Snapdragon 865

784 ori
<b>Motorola va reveni în segmentul flagship anul viitor, atunci când ar putea lansa un Moto Z5 cu CPU Snapdragon 865</b>Dintr-un motiv sau altul cei de la Motorola nu au mai lansat pe piață un flagship veritabil încă din 2017 atunci când debuta Moto Z2 Force cu procesor Snapdragon 835 la bord. Același CPU avea să fie reciclat un an mai târziu

Dintr-un motiv sau altul cei de la Motorola nu au mai lansat pe piață un flagship veritabil încă din 2017 atunci când debuta Moto Z2 Force cu procesor Snapdragon 835 la bord. Același CPU avea să fie reciclat un an mai târziu și pentru Moto Z3, iar de atunci nu am mai primit opțiuni high-end din partea Moto. Nici măcar pliabilul de 1500 euro nu oferă un procesor de ultimă generație, dar vești bune apar la orizont.

Descoperim astăzi faptul că Motorola va reveni în segmentul smartphone premium. Vestea a fost dezvăluită de către un reprezentat al companiei în cadrul summit-ului Qualcomm ce are loc în aceste zile în Maui. Acesta a confirmat faptul că Motorola are pregătite multe noutăți interesante pentru anul 2020, noi telefoane urmând a debuta chiar din primul trimestru al anului viitor. 

Compania deținută de Lenovo are în plan să utilizeze procesorul Snapdragon 865 proaspăt anunțat, dar și soluția upper mid-range Snapdragon 765 ce va fi inaugurată curând de către Redmi K30. Din această declarație putem deduce faptul că Motorola va pune accentul și pe 5G anul viitor.

Deja există și brevete pentru un RAZR 2 pliabil și poate la anul vine și un telefon modular Moto Z5 cu Snapdragon 865. Dacă așa vor sta lucrurile rămâne de văzut! 

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×