Super phabletul Huawei Ascend Mate cu ecran de 6.1 inch surprins În imagini (Video)

Autor:  | Publicat în:  Huawei 1.768 ori
<b>Super phabletul Huawei Ascend Mate cu ecran de 6.1 inch surprins În imagini (Video)</b>Dacă Samsung face trecerea la ecrane de 5 inch pe Galaxy S IV, conform zvonurilor, ei bine Huawei mărește phableturile prin modelul Ascend Mate, cu diagonală de 6.1 inch. știam de existența acestui terminal de ceva vreme și la un moment dat se...

Dacă Samsung face trecerea la ecrane de 5 inch pe Galaxy S IV, conform zvonurilor, ei bine Huawei mărește phableturile prin modelul Ascend Mate, cu diagonală de 6.1 inch. știam de existența acestui terminal de ceva vreme și la un moment dat se speculase că ar avea peste 8 inch. Ei bine astăzi avem și imagini cu noul model, surprins în acțiune în clipul de mai jos.

Huawei Ascend Mate ar fi trebuit să debuteze la CES 2013 pe 8 ianuarie, dar iată că surpriza a fost stricată chiar de către un oficial Huawei. Produsul a fost filmat în mâna lui Richard Yu, angajat al producătorului chinez, care s-a jucat cu noul phablet în fata fanilor Huawei dintr-un magazin din China. Zvonurile afirmă că acest device va sosi cu un procesor quad core HiSilicon K3V3 de 1.8 GHz produs de către Huawei și mai aflăm că terminalul va avea și o baterie de 4000 mAh și un "șasiu" cu grosime de 9.9 mm.

Prețul acestui model va fi rezonabil: 480 de dolari și același oficial Huawei din imagini a scris pe Sina Weibo, rețea chineză de socializare, că specificațiile lui Ascend Mate ar putea fi ușor diferite în varianta finală. Din postare aflăm și că ecranul de 6.1 inch va folosi tehnologie LTPS (polysilicon cu temperatura scăzută). Huawei Ascend Mate va fi una din prezențele importante de la CES 2013 și MWC 2013, împreună cu Ascend W1 și Ascend D2.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×