Camera duală a lui Huawei Mate 9 apare în noi imagini, are o abordare diferită față de Huawei P9

820 ori
<b>Camera duală a lui Huawei Mate 9 apare în noi imagini, are o abordare diferită față de Huawei P9</b>Phablet-ul Huawei Mate 9 a mai avut parte de scăpări până acum, cu un design masiv, corp metalic şi camera duala în spate. Azi vedem acea cameră puţin mai îndeaproape şi observăm că e destul de discretă.

Phablet-ul Huawei Mate 9 a mai avut parte de scăpări până acum, cu un design masiv, corp metalic şi cameră duală în spate. Azi vedem acea cameră puţin mai îndeaproape şi observăm că e destul de discretă.

Mă refer aici strict la mărimea lentilelor camerei şi la zona dedicată modulelor. Huawei P9 dedică o întreagă porţiune spate pentru camerele duale, acoperită cu un panou din sticlă. Vă reamintesc că nu se ştie sigur dacă Mate 9 va debuta la IFA săptămâna viitoare, el fiind menţionat în zvonuri drept gata de lansare în octombrie sau noiembrie.

Aşteptăm senzori foto cu rezoluţie mai ridicată decât pe P9, chiar de 20 + 20 megapixeli din ce am înţeles, plus cel mai nou procesor Kirin la bord şi eventual 4 sau 6 GB RAM. Se pare că Huawei a experimentat cu mai multe formaturi de design pentru Mate 9, unele cu blitz dual LED în spate, altele cu blitz single LED şi unele chiar cu telemetru laser.

Handsetul e aşteptat cu o baterie de 3000 mAh (sau mai mult), suport LTE Categoria 12 şi procesor Kirin 960. Până să vină Mate 9, noi îl aşteptăm şi pe Mate S2, care a primit certificarea TENAA

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×