SwiftKey pentru iOS primește o actualizare, vine cu peste 800 de emoji pe iPhone și iPad

Autor:  | Publicat în:  Aplicatii 639 ori
<b>SwiftKey pentru iOS primește o actualizare, vine cu peste 800 de emoji pe iPhone și iPad</b>Faimosul creator al tastaturii third party Swiftkey a anunțat o actualizare a aplicației sale pentru iOS, după ce am aflat că OnePlus va oferi aceeași tastatură pe terminalele sale. Revenind la actualizarea de pe iOS, se pare că utilizatorii vor...

Faimosul creator al tastaturii third party Swiftkey a anunțat o actualizare a aplicației sale pentru iOS, după ce am aflat că OnePlus va oferi aceeași tastatură pe terminalele sale. Revenind la actualizarea de pe iOS, se pare că utilizatorii vor primi sute de emoji-uri noi.

Peste 800 de emoji vor sosi pe iPad și iPhone în cadrul tastaturii Swiftkey. Exact cum această modalitate de input poate învăța felul în care folosiți cuvintele și frazele, aplicația va fi capabilă să memoreze ce emoji-uri folosiți mai des și când e cazul să le folosiți. Astfel, poate prezice când e cazul să folosiți un smiley face, sad face, o fată galbenă care scoate limba și tot așa.

Puteți accesa cele 800 de emoticoane apăsând pe butonul virtual cu fața smiley, aflat în stânga jos pe tastatură. Cu cât le folosiți mai des, cu atât ele vor apărea mai mult în bara de predicție. Actualizarea mai aduce și funcția Flow pe bază de swipe pentru utilizatorii de tablete iPad. Ea permite trasarea de linii cu degele pe ecran între litere, fără a ridica degetul de pe ecran, pentru a scrie cuvinte.

Swiftkey pentru iOS include și suport pentru 11 noi limbi, printre care și bulgara, greacă, croata, islandeza sau rusă. Aplicația e gratuită în App Store.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×