Producătorul chinez Vernee pregătește prima actualizare OTA pentru smartphone-ul Thor

1.291 ori
<b>Producătorul chinez Vernee pregătește prima actualizare OTA pentru smartphone-ul Thor</b>Thor este unul dintre smartphone-urile aflate în portofoliul companiei chineze Thor, model ce impresionează prin pachetul său hardware și prin prețul de doar 99 dolari. Astăzi, cei de la Vernee anunță faptul că foarte curând smartphone-ul va primi

De obicei odată cu achiziția unui smartphone fabricat în China, trebuie să ne așteptăm și la o lipsă a suportului software din partea companiei producătoare. Există totuși firme ce pun accent asupra acestui aspect, una dintre acestea fiind chiar Vernee - producător proaspăt venit pe piața din China.

Acesta are la ora actuală câteva device-uri interesante, cum este cazul modelului Apollo ce ne aduce la pachet un chip de 6 GB memorie RAM și alte dotări de top. De asemenea, și Vernee Thor reprezintă o soluție pentru cei cu buget restrâns, telefon ce vine cu display HD de 5 inch, procesor octa-core MediaTek MT6753 și 3 GB RAM.

Primim 16 GB spațiu intern de stocare + slot microSD, o cameră foto principală de 13 megapixeli, un senzor selfie de 5 megapixeli și o baterie de 2800 mAh. După cum ne anunță cei de la Vernee, acest smartphone va beneficia în curând de prima actualizare OTA ce vine să optimizeze unele funcții, dar și să îmbunătățească viteza de recunoaștere a amprentei.

Totodată, Vernee va publica codul sursă kernel pentru acest terminal, facilitând astfel dezvoltarea de ROM-uri customizate. Ulterior, peste aproximativ 2-3 luni va fi lansat și un prim ROM numit VOS. Smartphone-ul Vernee Thor costă în acest moment doar 99 dolari, și poate fi cumpărat de aici.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×