Iată ce diferențe la nivel de specificații tehnice sunt Între primele tablete eMAG lansate sub brandul Wink

1.419 ori
<b>Iată ce diferențe la nivel de specificații tehnice sunt Între primele tablete eMAG lansate sub brandul Wink</b>Așa cum am aflat în cursul zilei de ieri, eMAG, cel mai mare retailer de pe piața locală a anunțat lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice, mai precis Wink (tablete, smartphone-uri și accesorii), și Star-Light,...

Așa cum am aflat în cursul zilei de ieri, eMAG, cel mai mare retailer de pe piața locală a anunțat lansarea a două branduri proprii de produse electronice și electrocasnice, mai precis Wink (tablete, smartphone-uri și accesorii), și Star-Light, denumire pe care o vom vedea aplicată asupra produselor de uz casnic.

Astăzi, ne-am hotărât să vă prezentăm ce diferențe la nivel de specificații tehnice sunt între primele 5 tablete Wink comercializate în acest moment de către eMAG. Aflați că aceste produse se încadrează mai degrabă în categoria low-end, dotările aduse la pachet fiind unele destul de modeste.

Printre acestea regăsim 3 modele cu display-uri de 7 inch, și anume Wink Connect 3G, Wink One și Wink i7X. Acestea ne aduc panouri IPS cu rezoluție 1024 x 600 pixeli, 1 GB memorie RAM, 8 GB spațiu intern de stocare, un slot microSD de până la 32 GB, WiFi, Bluetooth 4.0 și baterii Li-polymer de 2.600, respectiv 2.800 mAh.

Diferențele sunt reprezentate de faptul că modelul Connect 3G este o tabletă cu suport dual-SIM 3G, și de procesoarele diferite aduse la pachet. Astfel, Connect 3G adoptă un chip quad-core MediaTek de 1.3 GHz, modelul Wink One un procesor quad-core Allwinner de 1.0 Gz, iar tableta i7X un chip Intel Z3735G cu patru nuclee tactate la 1.33 GHz.

Iată ce diferențe la nivel de specificații tehnice sunt Între primele tablete eMAG lansate sub brandul Wink

De asemenea, eMAG a lansat și tabletele Wink Play, respectiv Wink Elite 7.85, device-uri WiFi only ce aduc un display IPS de 8 inch cu rezoluție HD pentru modelul Play, și un panou IPS de 7.85 inch cu rezoluție 1024 x 600 pixeli (Elite 7.85). Aflați că modelul Play sosește cu un procesor quad-core RockChip de 1.4 GHz, 1 GB memorie RAM, o baterie de 4.200 mAh și 8 GB spațiu intern de stocare.

Pe de altă parte, în cazul tabletei Wink Elite 7.85 s-a optat pentru un chip Allwinner quad-core de 1.3 GHz, 1 GB memorie RAM, 16 GB spațiu intern de stocare și o baterie de 3.800 mAh. Totodată, acest model poate fi considerat unul dintre cele mai subțiri dispozitive de pe piață cu a sa grosime de doar 6.6 mm.

Un alt capitol la care cele 5 tablete sunt foarte similare este camera foto, acestea oferind un senzor principal de 2 megapixeli și o cameră secundară VGA. Așadar, aceste prime tablete Wink lansate de către eMAG nu se evidențiază prin trăsături deosebite, diferențele fiind reprezentate doar de câteva funcții în plus sau în minus. Cu toate acestea, modelul Wink iX7 pare a ieși în evidență prin procesorul Intel adus la pachet. Care model vă face cu ochiul?

Prețuri:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×