T-Mobile are planuri mari pentru România; vrea să convertească infrastructura Romtelecom și Cosmote la o rețea ALL-IP până la sfârșitul anului 2018

Autor:  | Publicat în:  T-Mobile 2.101 ori
<b>T-Mobile are planuri mari pentru România; vrea să convertească infrastructura Romtelecom și Cosmote la o rețea ALL-IP până la sfârșitul anului 2018</b>în cursul acestei dimineți, bogger-ul Radu Dumitru, care este prezent zilele acestea în Skopje, Macedonia, ne-a adus o serie de informații interesante cu privire la planurile companiei Deutsche Telekom pentru piața din România. &nbsp; Macedonia este...

în cursul acestei dimineți, bogger-ul Radu Dumitru, care este prezent zilele acestea în Skopje, Macedonia, ne-a adus o serie de informații interesante cu privire la planurile companiei Deutsche Telekom pentru piața din România.

Macedonia este țara în care compania Deutsche Telekom (T-Mobile) a introdus și convertit toate rețelele fixe și mobile la o rețea All-IP, cunoscută ca fiind rețeaua viitorului “next-generation network”. Mai precis, acest tip de rețea distribuie servicii de telefonie fixă, mobilă și servicii de internet doar prin intermediul unor rețele de tip IP.

Prin utilizarea protocolului IP, informația trimisă către utilizator se face la pachet cu adresa destinației, adresa expeditorului, numărul de ordine sau lungimea datelor transportate. Astfel, fiecare protocol va împacheta datele într-un mod diferit și le va transmite întotdeauna în altă ordine.

Așa cum se poate observa în fotografia de mai sus, Deutsche Telekom dorește convertirea infrastructurii în mai multe țări, printre care se numără și România. Planul operatorului T-Mobile este de a converti infrastructura Romtelecom și Cosmote la o rețea ALL-IP până la sfârșitul anului 2018. După cum poate majoritate dintre voi cunoaște situația, compania Cosmote este deținută de către Deutsche Telekom, și astfel se explică plasarea României pe harta de convertire a infrastructurii.

Până în anul 2018, se va lucra în special la privatizarea companiei Romtelecom, ce este deținută doar parțial de OTE, adică de Deutsche Telekom. De asemenea, în tabelul prezentat mai sus, printre țările în care se dorește convertirea către rețele de tip ALL-IP se mai numără Slovacia, Croația, Muntenegru, Ungaria și Grecia.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×