ReÎntoarcerea BlackBerry ia startul În Indonezia, cu modelul de smartphone Jakarta

Autor:  | Publicat în:  BlackBerry 1.103 ori
<b>ReÎntoarcerea BlackBerry ia startul În Indonezia, cu modelul de smartphone Jakarta</b>O știre pe care mi-o amintesc periodic este cea cu oamenii din Indonezia care s-au călcat în picioare într-un mall la lansarea unui nou model http://www.mobilissimo.ro/telefoane-mobile-blackberry.html. Oamenii au fost răniți fizic în încercarea de...

O știre pe care mi-o amintesc periodic este cea cu oamenii din Indonezia care s-au călcat în picioare într-un mall la lansarea unui nou model. Oamenii au fost răniți fizic în încercarea de a obține un handset de acest gen. Ei bine se pare că tot Indonezia va da startul revenirii lui BlackBerry.

După cum știți BlackBerry și Foxconn colaborează și vor lansa primul smartphone BB 10, modelul numit Jakarta în Indonezia în luna aprilie. Informațiile vin de la obișnuitele surse din industrie, iar BlackBerry spera să pornească o revenire fulgerătoare din Asia. La ora actuală brandul canadian are o cotă de piață de 14% în rândul telefoanelor indoneziene.

în prealabil cota era de 40%, foarte impresionant pentru această companie. Samsung a devenit între timp brandul preferat la nivel local, iar jucători din această țară precum Cross și Mito au câștigat la rândul lor teren. Chinezii de la Foxconn se vor ocupa nu doar de producție pentru BlackBerry Jakarta, ci și de marketing, se pare. Prețul acestui device va fi în jur de 100 sau 150 de dolari, iar el va include și tastatura QWERTY.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×