T-Mobile G1 (HTC Dream) comparat cu iPhone (VIDEO)

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.558 ori
<b>T-Mobile G1 (HTC Dream) comparat cu iPhone (VIDEO)</b>A venit momentul previzibilei comparatii dintre iPhone si T-Mobile G1, cu asteptari mari din partea fanilor Google si o oarecare aroganta pentru orice fanboy Apple. Clipul urmator prezinta aceasta comparatie, el fiind realizat de catre cei de la Engadget,...

A venit momentul previzibilei comparatii dintre iPhone si T-Mobile G1, cu asteptari mari din partea fanilor Google si o oarecare aroganta pentru orice fanboy Apple. Clipul urmator prezinta aceasta comparatie, el fiind realizat de catre cei de la Engadget, cu mentiunea ca acestia sunt cunoscuti pentru faptul ca tind sa laude iPhone-ul prea mult:

Din prima clipa constatam ca navigarea pe HTC Dream se realizeaza foarte rapid, dar oare mai rapid decat pe iPhone? Trebuie sa recunoastem ca handsetul T-Mobile G1 nu raspunde la fel de rapid si de prompt la comenzi precum iPhone, el suferind de un mic lag, imperceptibil pentru cei care nu sunt familiarizati cu smartphone-uri ca HTC Touch Diamond si iPhone.

iPhone si T-Mobile G1 sunt puse unul langa altul pentru o comparatie completa, iar de mentionat este faptul ca pagina web se incarca mai greu pe iPhone decat pe HTC Dream, dar apoi navigarea pe acesta se face mult mai usor. Cel care testeaza terminalul Android a fost nevoit sa creasca stralucirea ecranului, pentru a observa mai clar detaliile.

Un lucru e cert: scrollul in pagina este mult mai rapid pe iPhone, iar pentru zoom pe T-Mobile G1 veti folosi o miscare de atingere si apasare, in locul "ciupirii" specifice terminalului Apple. Astfel, aflam ca T-Mobile G1 nu este un terminal multi touch, raspunde mai lent la atingeri, dar include feedback haptic. In cele din urma constatam ca handsetul HTC Dream este mai mic ca latime decat Apple iPhone, dar si mai gros si mai lung decat acesta.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×