Browserul Android in actiune - neoficial Chrome Lite

1.077 ori
<b>Browserul Android in actiune - neoficial Chrome Lite</b>Cunoscut neoficial drept Chrome Lite, browserul celor de la Google, inclus pe telefonul T-Mobile G1 (HTC Dream) ofera o experienta de navigare web deosebita, rivalizand cu usurinta cu Opera si Safari. Iata browserul in actiune intr-un clip video de 2...

Cunoscut neoficial drept Chrome Lite, browserul celor de la Google, inclus pe telefonul T-Mobile G1 (HTC Dream) ofera o experienta de navigare web deosebita, rivalizand cu usurinta cu Opera si Safari. Iata browserul in actiune intr-un clip video de 2 minute, care face trecerea prin navigarea de baza, zooming, salvarea imaginilor si atasarea pozelor:

Prin intermediul acestui browser, va veti bucura de o experienta full web, accesibila din prima clipa din meniul Home, unde veti apasa cu degetul pe iconul aplicatiei pentru o porni. Observam usurinta cu care se realizeaza cautarea Google si rapiditatea cu care se incarca site-ul IMDB. Acest "Chrome Lite" permite zooming in orice loc pe pagina si ofera si optiuni ca "Go to URL", "Search web", "Visit bookmark" sau "Download images" in orice moment al navigarii.

In clipa in care ati descoperit o imagine care va place, o puteti asocia direct de pe pagina web unui contact din agenda dumneavoastra. Va trebui doar sa selectati poza respectiva si sa ramaneti cu degetul apasat pe ecran in dreptul sau, aparand apoi o serie de optiuni. Imaginile pot fi editate sau impartasite altor utilizatori prin flickr, eventual incluse in emailuri, sub forma de link cu ajutorul functiei cut and paste.

Clip:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×