LG Xenon, raspunsul la HTC Dream soseste prin AT&T

Autor:  | Publicat în:  LG 1.461 ori
<b>LG Xenon, raspunsul la HTC Dream soseste prin AT&T</b>La doar o zi dupa lansarea lui T-Mobile G1 (HTC Dream), operatorul rival, AT&T si LG pregatesc un slider dotat cu tastatura QWERTY menit sa fie concurentul primului smartphone Android. Noul handset poarta numele de LG Xenon. Cei de la Boy Genius Report au...

La doar o zi dupa lansarea lui T-Mobile G1 (HTC Dream), operatorul rival, AT&T si LG pregatesc un slider dotat cu tastatura QWERTY menit sa fie concurentul primului smartphone Android. Noul handset poarta numele de LG Xenon.

Cei de la Boy Genius Report au pus mana pe o imagine cu noul terminal, oferindu-ne si informatii despre data de lansare a acestui model LG. Se pare ca Xenon va sosi prin AT&T in perioada Craciunului, cu o lista de specificatii cel putin decenta. Aceasta va include o camera de 3 megapixeli, A-GPS, Wi-Fi, un accelerometru si o baterie de 950 mAh.

Printre dotari se numara si Bluetooth 2.0, USB 2.0, un senzor de proximitate, memorie interna de 100 MB si un slot pentru carduri microSD de maximum 16 GB. LG Xenon incorporeaza si un display LCD cu diagonala de 2.8 inchi, care suporta o rezolutie de 240 x 480 pixeli si este bazat pe chipsetul EMP E330 Lite. Toate acestea dotari hardware sunt "ascunse" in interiorul unei carcase ce masoara 105.5 x 53.5 x 15.8 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×