Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.436 ori
<b>Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii</b>Vă amintiți de Puccini? Nu, nu compozitorul celebru, ci ce tableta HTC care îi poartă numele... Aceasta a fost un zvon o bună perioadă de timp, pentru că apoi să fie confirmată de o serie de imagini și de testele efectuate de FCC. Ei bine acum...

Vă amintiți de Puccini? Nu, nu compozitorul celebru, ci ce tableta HTC care îi poartă numele... Aceasta a fost un zvon o bună perioadă de timp, pentru că apoi să fie confirmată de o serie de imagini și de testele efectuate de FCC. Ei bine acum avem noi detalii.

Terminalul cu diagonală de 10.1 inchi și Honeycomb la bord va suferi o personalizare software destul de importantă în varianta sa pentru operatorul american AT&T. Speculațiile afirmă că Puccini ar putea fi prima tableta LTE din portofoliul operatorului AT&T. Cele mai noi detalii despre terminal ne vin dintr-o serie de capturi de ecran pe care au pus mâna cei de la Pocketnow.

Astfel, aflăm că tableta folosește un procesor dual core de 1.5 GHz, suporta cel puțin HSPA+ și vine cu o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. în față, Puccini încorporează o cameră de 1.3 megapixeli, ideală pentru videoconvorbiri. Iconul pentru stylus aflat în tray ne duce cu gândul la suportul pentru tehnologia Scribe, care a oferit factorul de unicitate în cazul tabletei HTC Flyer.

Mai remarcăm și prezența unei tastaturi virtuale ce include și un pad numeric, asta probabil și datorită rezoluției generoase de 1280 x 800 pixeli.

Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×