Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.449 ori
<b>Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii</b>Vă amintiți de Puccini? Nu, nu compozitorul celebru, ci ce tableta HTC care îi poartă numele... Aceasta a fost un zvon o bună perioadă de timp, pentru că apoi să fie confirmată de o serie de imagini și de testele efectuate de FCC. Ei bine acum...

Vă amintiți de Puccini? Nu, nu compozitorul celebru, ci ce tableta HTC care îi poartă numele... Aceasta a fost un zvon o bună perioadă de timp, pentru că apoi să fie confirmată de o serie de imagini și de testele efectuate de FCC. Ei bine acum avem noi detalii.

Terminalul cu diagonală de 10.1 inchi și Honeycomb la bord va suferi o personalizare software destul de importantă în varianta sa pentru operatorul american AT&T. Speculațiile afirmă că Puccini ar putea fi prima tableta LTE din portofoliul operatorului AT&T. Cele mai noi detalii despre terminal ne vin dintr-o serie de capturi de ecran pe care au pus mâna cei de la Pocketnow.

Astfel, aflăm că tableta folosește un procesor dual core de 1.5 GHz, suporta cel puțin HSPA+ și vine cu o cameră de 8 megapixeli în partea din spate. în față, Puccini încorporează o cameră de 1.3 megapixeli, ideală pentru videoconvorbiri. Iconul pentru stylus aflat în tray ne duce cu gândul la suportul pentru tehnologia Scribe, care a oferit factorul de unicitate în cazul tabletei HTC Flyer.

Mai remarcăm și prezența unei tastaturi virtuale ce include și un pad numeric, asta probabil și datorită rezoluției generoase de 1280 x 800 pixeli.

Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

Tableta HTC Puccini cu diagonală de 10 inchi, acum cu mai multe detalii

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×