ASUS Eee Pad Slider În teste la Mobilissimo.ro - astăzi unboxing! (Video)

2.048 ori
<b>ASUS Eee Pad Slider În teste la Mobilissimo.ro - astăzi unboxing! (Video)</b>Prima tabletă cu tastatura glisantă a făcut furori pe web încă dinainte să fie lansată... Printr-un design inedit, ASUS Eee Pad Slider arată ca un produs atractiv înrudit cu ASUS Eee Pad Transformer, deja un hit incontestabil pe piața de tablete...

Prima tabletă cu tastatura glisantă a făcut furori pe web încă dinainte să fie lansată... Printr-un design inedit, ASUS Eee Pad Slider arată ca un produs atractiv înrudit cu ASUS Eee Pad Transformer, deja un hit incontestabil pe piața de tablete Android.

Furnizată nouă în teste de către ASUS România, Eee Pad Slider a fost disponibil pentru unboxing în varianta de culoare maronie, cu 32 GB memorie. Terminalul vine cu o cutie de dimensiuni impresionante, depășind ca marime oricare altă tableta în acest moment. Va fi greu să purtați cutia la voi dacă nu aveți un ghiozdan mare.

Trecând la interiorul cutiei, descoperim tableta slide și o husă specială, cu rol de protecție pentru acest device. în rest accesoriile sunt simple și previzibile, fie că e vorba de încărcător, cablu USB, adaptor sau manual. Vom reveni cu o recenzie a tabletei Honeycomb cu ecran de 10.1 inchi și tastatura glisantă în următoarele zile. Până atunci vă lăsăm cu această imagine mentală: imaginați-vă un Nokia E7 cu ecran de 10 inchi... cam despre asta e vorba în cazul lui Eee Pad Slider.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×