Tabletul de birou: Avaya A175 isi prezinta interfata inovatoare Flare (Video)

Autor:  | Publicat în:  Design projects 752 ori
<b>Tabletul de birou: Avaya A175 isi prezinta interfata inovatoare Flare (Video)</b>Avaya nu este o marca populara in randul tableturilor, dar compania a prezentat un nou terminal din acest segment, cu potential pe piata business. Pe numele sau A175, tabletul vine cu o interfata inovatoare, pe nume Flare. Aceasta poate fi urmarita in...

Avaya nu este o marca populara in randul tableturilor, dar compania a prezentat un nou terminal din acest segment, cu potential pe piata business. Pe numele sau A175, tabletul vine cu o interfata inovatoare, pe nume Flare. Aceasta poate fi urmarita in actiune in clipul de la finalul articolului.

Un dezavantaj al lui Avaya A175 este pretul exorbitant (intre 1500 si 2000 de dolari), iar daca specificatiile sale inca va mai fac curiosi, aflati ca terminalul vine cu un display de 11.5 inchi si functii enterprise/office. Functiile tabletului includ si apelare video multi-user, email, web browsing si suport pentru aplicatii Android.

La capitolul conectivitate Avaya A175 sta foarte bine, cu 3 porturi USB 2.0, WiFi si 3G/4G WWAN, iar alimentarea este asigurata de o baterie integrata, care aparent rezista la zile intregi de functionare.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×