Calatoria in timp, dovedita de prezenta unui telefon intr-un film cu Charlie Chaplin (Video)

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 2.459 ori
<b>Calatoria in timp, dovedita de prezenta unui telefon intr-un film cu Charlie Chaplin (Video)</b>Clipul de mai jos a provocat controverse aprinse saptamana trecuta, imaginile din acest film cu Charlie Chaplin, vechi de peste 80 de ani parand a reprezenta o persoana vorbind la un telefon mobil. A fost nevoie de cel putin 3 replay-uri pentru a ne da...

Clipul de mai jos a provocat controverse aprinse saptamana trecuta, imaginile din acest film cu Charlie Chaplin, vechi de peste 80 de ani parand a reprezenta o persoana vorbind la un telefon mobil. A fost nevoie de cel putin 3 replay-uri pentru a ne da seama daca este sau nu cazul unei "calatorii in timp"... Voi ce spuneti?

Desi telefoanele mobile au fost inventate in anii 70, persoana din clip are gesturi ciudate, ce amintesc de utilizarea unui telefon mobil, lucru imposibil in anii 20 si 30, in lipsa antenelor de telecomunicatii. Mentionam si ca personajul pe care il vedem mai sus pare a tine la ureche un obiect negru, la care vorbeste in timp ce merge pe strada.

Regizorul George Clarke a descoperit imaginile si le-a incarcat pe YouTube, dand nastere unor discutii interminabile. Daca femeia din imagini este un calator in timp, atunci cum putea folosi telefonul mobil si mai ales in ce retea avea loc convorbirea?!

Material Video Promovat

(Review Samsung Galaxy S10+ - camera, benchmarks, teste baterie și multe alte informații esențiale, aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×