Nokia ar putea să se relanseze pe piața sub brandul HERE, conform zvonurilor

903 ori
<b>Nokia ar putea să se relanseze pe piața sub brandul HERE, conform zvonurilor</b>Microsoft a cumpărat Nokia Devices & Services, dar restul companiei continua să existe și brandul e în continuare activ. Aparent firmă nordică se pregătește de o relansare, sub brandul HERE, unul dintre cele mai de succes produse ale firmei care...

Microsoft a cumpărat Nokia Devices & Services, dar restul companiei continua să existe și brandul e în continuare activ. Aparent firmă nordică se pregătește de o relansare, sub brandul HERE, unul dintre cele mai de succes produse ale firmei care nu a intrat sub tutela Microsoft.

Se pare că din cauza unui contract cu Microsoft, Nokia nu are voie să vândă terminale sub brandul propriu până în intervalul 2015/2016, dar brandul HERE nu este acoperit. Astfel, e posibil să vedem noi handseturi Nokia sub numele HERE în curând. Inițiativa poartă numele de Project Crystal și va include terminale purtabile, brățări smart și produse "lifestyle". Am mai auzit și în trecut ca Nokia lucra la un soi de smartwatch sau brățara smart, dar fără prea multe informații asociate.

în ultimele zile Microsoft a oprit proiectele Android inițiate de Nokia Devices și a concediat peste 12.000 de foști angajați Nokia. Practic compania a fost dezmembrata, la fel cum a pățit și Palm în cadrul HP și cum ar fi pățit și BlackBerry dacă acceptă oferta Lenovo. Va reuși vechea Nokia să redevină un nume pe care să nu îl mai asociem cu controversă? Ce asteptari aveti de la produsele HERE?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×