Teaser HTC legat de un asistent vocal care să concureze cu Siri și S-Voice

Autor:  | Publicat în:  HTC 1.363 ori
<b>Teaser HTC legat de un asistent vocal care să concureze cu Siri și S-Voice</b>Siri de pe iPhone 4S a făcurt mare vâlvă. Vorbim de o metodă simplă și intuitivă de a-ți controla smartphone-ul și a efectua diverse task-uri. Samsung a lansat o versiunea a sa, pe Galaxy S III a debutat și se numește S-Voice. &nbsp; HTC...

Siri de pe iPhone 4S a făcurt mare vâlvă. Vorbim de o metodă simplă și intuitivă de a-ți controla smartphone-ul și a efectua diverse task-uri. Samsung a lansat o versiunea a sa, pe Galaxy S III a debutat și se numește S-Voice.

HTC dorește să facă ceva similar și a postat pe pagina sa de facebook un fel de teaser cu un asistent vocal ce ar fi în lucru și ar urma să fie portat pe telefoanele sale, ar suplini experiența oferită de Sense 4.0.

HTC One XXL este smartphone-ul taiwanez de care s-a vorbit în ultimele zile, neoficial. Se spune că ar fi primul cu procesor Qualcomm quad-core, 2 GB RAM, display identic cu cel al lui HTC One X, Android 4.0. Ar fi cel mai puternic smartphone din piață și ar depăși în testele de benchmark și pe Galaxy S III. Sunt sigur de asta, numai să vină mai repede în piață.

HTC nu o duce prea bine în ce privește vânzările. Luna mai a fost una de scădere, deși aportul seriei One lansată în aprilie trebuia să se vadă. Se vor retrage și din Brazilia, deși piața de acolo este una dintre cele mai mari din lume. Au declarat recent că nu vor produce smartphone-uri de buget. Atunci nu înțeleg existena unor telefoane în genul HTC Explorer sau HTC Desire C.

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×