HTC Nexus Sailfish apare într-o presupusă fotografie live, cu sticlă în zona din spate

1.256 ori
<b>HTC Nexus Sailfish apare într-o presupusă fotografie live, cu sticlă în zona din spate</b>Cred dintre toate modelele de telefoane de top din acest an, terminalele HTC Nexus au fost cele mai discrete la capitolul scăpări. Nu mă înţelegeţi greşit, au existat leak-uri, dar când le comparăm cu cele ale lui Note 7 şi iPhone 7, Sailfish şi Marlin

Cred dintre toate modelele de telefoane de top din acest an, terminalele HTC Nexus au fost cele mai discrete la capitolul scăpări. Nu mă înţelegeţi greşit, au existat leak-uri, dar când le comparăm cu cele ale lui Note 7 şi iPhone 7, Sailfish şi Marlin sunt de-a dreptul Fata Morgana. Azi ne familiarizăm ceva mai mult cu HTC Nexus Sailfish, prin intermediul scăpării de mai jos.

Ştiam că măcar unul dintre noile modele va avea o porţiune din sticlă a spatelui, aspect confirmat de această fotografie hands-on. Mai nou Sailfish şi Marlin ar fi numite HTC Nexus S1 şi M1, iar S1 e handsetul din imagine. Din păcate scăparea are o calitate slabă şi nu distingem mare lucru din ea. Nexus S1 ar urma să vină cu o ramă metalică şi un spate ce combina sticlă şi plasticul.

HTC Nexus S1

Felul în care se prezintă unghiurile marginilor handset-ului aduce cu ce primeam pe HTC 10, în vreme ce spatele mă duce cu gândul la Nexus 4 sau iPhone 4 puţin. Pare şi un device destul de gros la prima vedere. În schimb despre HTC Nexus Marlin/M1 se afirmă că va sosi cu un corp complet metalic, deci cu uniformitate mai bună decât acest model.

La o privire mai atentă parcă depistăm aici şi un scanner de amprente în spate, deşi nu putem garanta cest lucru, din cauza reflexiilor în sticlă. Vom afla mai multe în această toamnă, dar până atunci mă aştept să mai vedem multe scăpări. Dacă mă întrebaţi pe mine faptul că LG V20 debutează cu Android Nougat pe 6 septembrie e un fel de deadline pentru sosirea primelor modele cu Android 7.0, deci noile Nexus-uri ar putea apărea până atunci.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×