ABI Research: Piața accesoriilor pentru smartphone-uri va ajunge la 20 miliarde dolari În 2012

Autor:  | Publicat în:  Studii 1.055 ori
<b>ABI Research: Piața accesoriilor pentru smartphone-uri va ajunge la 20 miliarde dolari În 2012</b>ABI Research a lansat un studiu legat de piața accesoriilor pentru telefoane mobile. Pentru prima dată, smartphone-urile vor depăși feature phone-urilor la acest capitol. Se estimează că un posesor de telefon inteligent cheltuie până la 56 dolari...

ABI Research a lansat un studiu legat de piața accesoriilor pentru telefoane mobile. Pentru prima dată, smartphone-urile vor depăși feature phone-urilor la acest capitol. Se estimează că un posesor de telefon inteligent cheltuie până la 56 dolari per device, dublu față de un telefon non-smart.

Adevărul că majoritatea aleg o husă pentru a-l proteja de intemperii, căștile fără fir cu bluetooth, folie de protecție a ecranului sau o pereche de căști care să ofere un sound mai plăcut decât cele cu care vin din fabrică.

Sincer, nu mă gândeam că volumul pieței în $ este așa mare - 36 de miliarde dolari. 20 pentru smartphone-uri și 16 miliarde $ estimat la feature phone. Normal că trendul va fi în favoarea telefoanelor inteligente, 38 miliarde $ pentru smartphone-uri și 12 miliarde dolari $ la feature phone în 2017.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×