ABI Research: Piața accesoriilor pentru smartphone-uri va ajunge la 20 miliarde dolari În 2012

1.085 ori
<b>ABI Research: Piața accesoriilor pentru smartphone-uri va ajunge la 20 miliarde dolari În 2012</b>ABI Research a lansat un studiu legat de piața accesoriilor pentru telefoane mobile. Pentru prima dată, smartphone-urile vor depăși feature phone-urilor la acest capitol. Se estimează că un posesor de telefon inteligent cheltuie până la 56 dolari...

ABI Research a lansat un studiu legat de piața accesoriilor pentru telefoane mobile. Pentru prima dată, smartphone-urile vor depăși feature phone-urilor la acest capitol. Se estimează că un posesor de telefon inteligent cheltuie până la 56 dolari per device, dublu față de un telefon non-smart.

Adevărul că majoritatea aleg o husă pentru a-l proteja de intemperii, căștile fără fir cu bluetooth, folie de protecție a ecranului sau o pereche de căști care să ofere un sound mai plăcut decât cele cu care vin din fabrică.

Sincer, nu mă gândeam că volumul pieței în $ este așa mare - 36 de miliarde dolari. 20 pentru smartphone-uri și 16 miliarde $ estimat la feature phone. Normal că trendul va fi în favoarea telefoanelor inteligente, 38 miliarde $ pentru smartphone-uri și 12 miliarde dolari $ la feature phone în 2017.

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×