TechFaith Moffet, smartphone Windows Mobile 3G pentru Mexic

1.302 ori
<b>TechFaith Moffet, smartphone Windows Mobile 3G pentru Mexic</b>TechFaith Wireless a anuntat recent primul sau smartphone ce va sosi pe piata mexicana, modelul Moffet, disponibil pana acum in varianta deblocata. Prezenta handsetului in oferta operatorului inseamna ca pretul sau va fi mai mic decat cel al primei...

TechFaith Wireless a anuntat recent primul sau smartphone ce va sosi pe piata mexicana, modelul Moffet, disponibil pana acum in varianta deblocata.

Prezenta handsetului in oferta operatorului inseamna ca pretul sau va fi mai mic decat cel al primei versiuni (deblocate), justificat poate si de specificatiile relativ modeste ale smartphone-ului. Printre ele se numara suportul pentru conectivitate 3G si CDMA, Windows Mobile 6.0, WiFi si Bluetooth, o camera si un player audio.

Telefonul va fi vandut de catre Iusacell si are un mare potential pe piata mexicana, lucru pe care-l afirma si CEO-ul TechFaith, convins ca smartphone-ul va face furori in randul publicului de masa.

Sursa: Wmpoweruser.com

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×