TechFaith Moffet, smartphone Windows Mobile 3G pentru Mexic

Autor:  | Publicat în:  Gadgets 1.071 ori
<b>TechFaith Moffet, smartphone Windows Mobile 3G pentru Mexic</b>TechFaith Wireless a anuntat recent primul sau smartphone ce va sosi pe piata mexicana, modelul Moffet, disponibil pana acum in varianta deblocata. Prezenta handsetului in oferta operatorului inseamna ca pretul sau va fi mai mic decat cel al primei...

TechFaith Wireless a anuntat recent primul sau smartphone ce va sosi pe piata mexicana, modelul Moffet, disponibil pana acum in varianta deblocata.

Prezenta handsetului in oferta operatorului inseamna ca pretul sau va fi mai mic decat cel al primei versiuni (deblocate), justificat poate si de specificatiile relativ modeste ale smartphone-ului. Printre ele se numara suportul pentru conectivitate 3G si CDMA, Windows Mobile 6.0, WiFi si Bluetooth, o camera si un player audio.

Telefonul va fi vandut de catre Iusacell si are un mare potential pe piata mexicana, lucru pe care-l afirma si CEO-ul TechFaith, convins ca smartphone-ul va face furori in randul publicului de masa.

Sursa: Wmpoweruser.com

eMAG: REVOLUȚIA PREȚURILOR începe mâine dimineață! Galaxy S7 la 2.299 lei și alte bunătăți! (link de afiliat)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×