Lenovo Ophone, urmatorul telefon Android, comparat cu iPhone

2.687 ori
<b>Lenovo Ophone, urmatorul telefon Android, comparat cu iPhone</b>De vreme ce unul dintre cele mai promitatoare telefoane ce ruleaza OS-ul Google Android, Lenovo Ophone a scapat pe Internet recent, iata ca a fost realizata acum si o comparatie intre acest handset si iPhone, in cele 2 variante ale sale. Impreuna cu...

De vreme ce unul dintre cele mai promitatoare telefoane ce ruleaza OS-ul Google Android, Lenovo Ophone a scapat pe Internet recent, iata ca a fost realizata acum si o comparatie intre acest handset si iPhone, in cele 2 variante ale sale.

Impreuna cu aceasta comparatie au fost dezvaluie si specificatii ale smartphone-ului, cum ar fi procesorul sau de 624 MHz, slotul pentru carduri microSD, camera cu autofocus si blitz LED si interfata mini USB. Terminalul soseste si cu un port de 3.5 mm pentru hadset, taste cu functii foto in partea dreapta a handsetului si cu functii audio in partea stanga.

Lenovo oPhone

Lenovo Ophone masoara 115.84 x 61.57 x 12.03 mm, fiind putin mai mare decat iPhone si mai putin comod de folosit, chiar si in comparatie cu HTC Touch HD. In vreme ce Internetul abunda de imagini ale viitoarelor telefoane Android, specificatiile si informatiile despre acestea sunt neclare sau prea putine, pana si previzibilul HTC G2 fiind un mister inca.

Lenovo oPhone

Sursa: Translate.google.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×