HKC Pearl este un hibrid HTC-BlackBerry ce ruleaza Android

1.356 ori
<b>HKC Pearl este un hibrid HTC-BlackBerry ce ruleaza Android</b>Telefoanele chinezesti care imita branduri celebre reusesc sa ne uimeasca din nou, de aceasta data fiind vorba de o clona HTC, ce ruleaza Android, HKC Pearl. HKC Pearl imprumuta atat elemente de design de la HTC, cat si numele celebrei serii de terminale...

Telefoanele chinezesti care imita branduri celebre reusesc sa ne uimeasca din nou, de aceasta data fiind vorba de o clona HTC, ce ruleaza Android, HKC Pearl.

HKC Pearl imprumuta atat elemente de design de la HTC, cat si numele celebrei serii de terminale RIM BlackBerry, Pearl. Acest telefon Android are o lista de specificatii nu prea impresionanta, fiind dotat cu un procesor de 624 MHz, 128 MB RAM, un display touchscreen de 2.8 inchi si o camera de 2 megapixeli.

De fapt, terminalul ruleaza atat Android, cat si Windows Mobile 6.1 si suporta conectivitate EDGE, desi este foarte probabil ca handsetul sa nu ajunga vreodata in SUA, din cauza problemelor de copyright.

HKC Pearl

Sursa: Gizmodo.com

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×