Telecentre in 172 de localitati din Romania, prin ANRCTI

964 ori
<b>Telecentre in 172 de localitati din Romania, prin ANRCTI</b>ANRCTI a organizat o licitatie pentru instalarea de telecentre in 172 de localitati rurale&nbsp; in luna decembrie a anului trecut, ofertele fiind deschise ieri, 19 martie. Printre companiile care au depus oferte pentru instalarea telecentrelor se numara...

ANRCTI a organizat o licitatie pentru instalarea de telecentre in 172 de localitati rurale  in luna decembrie a anului trecut, ofertele fiind deschise ieri, 19 martie.

Printre companiile care au depus oferte pentru instalarea telecentrelor se numara S.C. AccessNet International S.A., S.C. NXTel Sollution S.R.L., S.C. Orange Romania S.A., S.C. Rartel S.A., Societatea Nationala de Radiocomunicatii S.A. si S.C. Vodafone Romania S.A. Cele 172 de localitati au fost alese deoarece nu au un acces foarte larg la servicii de comunicatii, iar primariile acestora au sustinut initiativa. Lista localitatilor vizate se afla pe pagina ANRCTI, la aceasta adresa.

Dupa analiza dosarelor depuse de companiile licitante, ANRCTI va decide ce furnizor va prelua fiecare localitate. Companiile vor trebui sa instaleze in localitatile atribuite cate un telecentru, prin intermediul caruia locuitorii vor efectua si primi apeluri locale, nationale si internationale, beneficiind si de servicii Internet si fax. Instalarea telecentrelor va avea loc pana in toamna acestui an, iar aceasta licitatie ANRCTI este cea de-a saptea cu acest scop. La ora actuala 320 de telecentre sunt functionale, in urma primelor licitatii ANRCTI.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×