Telefoane de 70 de miliarde de dolari din Coreea de Sud in 2012

2.942 ori
<b>Telefoane de 70 de miliarde de dolari din Coreea de Sud in 2012</b>Ministerul Sud Coreean al Cunoasterii (nu glumiti, chiar asa se numeste) a afirmat ca pana in 2012 doreste ca exporturile de telefoane mobile sa atinga valoarea de 70 de miliarde de dolari. Suma este impresionanta daca luam in calcul ca numai in 2007,...

Ministerul Sud Coreean al Cunoasterii (nu glumiti, chiar asa se numeste) a afirmat ca pana in 2012 doreste ca exporturile de telefoane mobile sa atinga valoarea de 70 de miliarde de dolari.

Suma este impresionanta daca luam in calcul ca numai in 2007, aceasta tara a vandut handseturi in valoare de 29 de miliarde de dolari. Coreea de Sud este reprezentata de catre producatorii LG si Samsung, prima companie batand recordul la terminale vandute in primul sfert al acestui an, iar cea de-a doua situandu-se comod pe locul 2 in ierarhia producatorilor de telefoane mobile, dupa Nokia.

Dupa felul in care arata lucrurile in tabara celor de la Motorola, compania nu isi va mai putea pastra locul 3 pentru mult timp, fiind surclasata de catre Sony Ericsson si LG. Astfel, vanzarile vor continua sa creasca de vreme ce Samsung lanseaza aproape saptamanal cate un smartphone impresionant dotat cu Windows Mobile cu sau fara touchscreen. Intre timp LG isi va imbogati portofoliul cu terminale din seria Black Label, pregatind pentru public un promitator LG Chocolate 3.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×