Telefoanele anului 2010 - rezultate preliminare; votul continuă!

Autor:  | Publicat în:  Sondaje 2.398 ori
<b>Telefoanele anului 2010 - rezultate preliminare; votul continuă!</b>Mai țineți minte sondajul cu privire la cele mai bune terminale ale acestui an? Procesul de votare continuă, dar deja încep să se întrevadă favoriții... între timp, facem apel la voi, cititorii Mobilissimo.ro să propagați acest sondaj, pentru o...

Mai țineți minte sondajul cu privire la cele mai bune terminale ale acestui an? Procesul de votare continuă, dar deja încep să se întrevadă favoriții... între timp, facem apel la voi, cititorii Mobilissimo.ro să propagați acest sondaj, pentru o mai bună răspândire a sa și o mai mare obiectivitate a deciderii handsetului câștigător.

Puteți promova sondajul via tweet-uri sau pe wall-ul de pe Facebook publicând acest text: "în opinia ta, care sunt cele mai bune terminale ale lui 2010?http://mbls.ro/dX0zoQ via @mobilissimo". Revenind la rezultatele preliminare ale sondajului, observăm că Apple iPhone 4 s-a desprins de competitori săi, dar este urmat îndeaproape, la doar 30 de voturi de Samsung Galaxy S.

Bănuim că această explozie în popularitatea lui iPhone 4 se datorează și lansării sale prin Vodafone și Cosmote, care a avut loc cu câteva zile în urmă, cu prețuri destul de accesibile. HTC Desire se afla pe locul 3, la distanță uriașă de primii 2 clasați, urmat de Nokia N8, cameraphone-ul de 12 megapixeli cu Symbian^3. Votul continuă și nu uitați să ne ajutați să decidem telefonul anului! Părerea voastră contează!

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×