Un nou brevet Samsung detaliază telefoane şi tablete flexibile, care ar putea sosi în 2017

1.223 ori
<b>Un nou brevet Samsung detaliază telefoane şi tablete flexibile, care ar putea sosi în 2017</b>De ceva timp se știe grație zvonurilor apărute în mediul online, faptul că cei de la Samsung ar pregăti un prim telefon flexibil pentru anul viitor. Am văzut câteva brevete anterior ce exemplificau acest concept, iar astăzi avem parte de noi materiale ce

Nu e prima oară când Samsung etalează un brevet legat de telefoane sau tablete flexibile, dar ceea ce vedem mai jos pare a fi un proiect mai avansat decât de obicei. Aşa numitul Project Valley de la Samsung ar trebui să ne aducă device-uri cu adevărat flexibile în 2017.

Brevet smartphone flexibil Samsung

Noul brevet se axează pe modurile în care putem realiza gesturi touch pe o tabletă care e "desfăcută" şi îndoită. Spre exemplu dacă un utilizator atinge un icon pe o muchie a ecranului atunci când desface tableta, aplicaţia respectivă va fi deja pornită când device-ul va fi desfăcut. Când spunem "desface" ne gândim la un sistem în stilul unei cărţi, transformând un smartphone în tabletă prin deschiderea a două "coperte".

Brevet smartphone flexibil Samsung

Documentele mai fac referire la controlul asupra interfaței în funcţie de modul în care ţinem device-ul respectiv. E vorba despre definiţia lui "sus" şi "jos" sau "dreapta" şi "stânga", care se schimbă mereu când răsucim, îndoim, desfacem şi flexăm terminalul. Acesta nu e un brevet nou, el datând din toamna trecută, deci ar putea fi pus deja în aplicare pe o tabletă pregătită pentru anul 2017.

Din păcate, dacă ne luăm după imaginile din brevet, terminalul va fi foarte gros atunci când e îndoit/închis.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×