Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR

1.995 ori
<b>Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR</b>După ce am aflat că Nokia N8 și iPhone 4 se întrec în fotografiere HDR, iată un nou concurent pe această scenă, un model Windows Phone 7 de această dată. Este vorba despre Samsung Omnia 7, care folosește această tehnologie pentru a obține...

După ce am aflat că Nokia N8 și iPhone 4 se întrec în fotografiere HDR, iată un nou concurent pe această scenă, un modelWindows Phone 7de această dată.Este vorba despre Samsung Omnia 7, care folosește această tehnologie pentru a obține imagini mai clare și luminoase.

Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR

HDR (High Dinamic Range) este o tehnologie care permite utilizarea unei game mai largi de selecție între cea mai luminoasă și cea mai întunecată zona a unei imagini, mai variată chiar decât standardul metodelor fotografice. Astfel, nivelul de intensitate a luminii în anumite imagini poate fi modificat, fie că e vorba de o fotografie expusă direct la lumina solară sau una afectată de întunericul nopții.

Aplicată de obicei sub formă de procedură de post-procesare foto, HDR este disponibil atât pe iPhone 4, cât și pe telefonul Samsung Omnia 7. Bloggerul Manan Kakkar este cel care a postat cele 2 imagini incluse în acest articol, exemplificând funcția foto despre care vorbim pe un Omnia 7.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

iHunt Black Friday
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×
×