Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR

Autor:  | Publicat în:  Samsung 1.950 ori
<b>Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR</b>După ce am aflat că Nokia N8 și iPhone 4 se întrec în fotografiere HDR, iată un nou concurent pe această scenă, un model Windows Phone 7 de această dată. Este vorba despre Samsung Omnia 7, care folosește această tehnologie pentru a obține...

După ce am aflat că Nokia N8 și iPhone 4 se întrec în fotografiere HDR, iată un nou concurent pe această scenă, un modelWindows Phone 7de această dată.Este vorba despre Samsung Omnia 7, care folosește această tehnologie pentru a obține imagini mai clare și luminoase.

Samsung Omnia 7 ne exemplifică fotografierea HDR

HDR (High Dinamic Range) este o tehnologie care permite utilizarea unei game mai largi de selecție între cea mai luminoasă și cea mai întunecată zona a unei imagini, mai variată chiar decât standardul metodelor fotografice. Astfel, nivelul de intensitate a luminii în anumite imagini poate fi modificat, fie că e vorba de o fotografie expusă direct la lumina solară sau una afectată de întunericul nopții.

Aplicată de obicei sub formă de procedură de post-procesare foto, HDR este disponibil atât pe iPhone 4, cât și pe telefonul Samsung Omnia 7. Bloggerul Manan Kakkar este cel care a postat cele 2 imagini incluse în acest articol, exemplificând funcția foto despre care vorbim pe un Omnia 7.

Material Video Promovat

(Huawei P30 Pro Review, detalii aici)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×