Imagini cu Sony Ericsson C905 Cyber-shot "scapate" pe Internet

Autor:  | Publicat în:  Sony Ericsson 2.943 ori
<b>Imagini cu Sony Ericsson C905 Cyber-shot "scapate" pe Internet</b>Cel mai asteptat telefon cu camera, Sony Ericsson C905 Cyber-shot este acum disponibil, cel putin intr-o serie de imagini "secrete", scapate de catre Sony Ericsson pe Internet. Urmariti un colaj cu aceste imagini, dand click pe urmatoarea poza. &nbsp;...

Cel mai asteptat telefon cu camera, Sony Ericsson C905 Cyber-shot este acum disponibil, cel putin intr-o serie de imagini "secrete", scapate de catre Sony Ericsson pe Internet. Urmariti un colaj cu aceste imagini, dand click pe urmatoarea poza.

Handsetul este cunoscut si sub numele de cod "Shiho" si este dotat cu o camera de 8 megapixeli. Aceasta suporta autofocus, detectare faciala, stabilizator de imagine si soseste cu un blitz Xenon si unul foto (pentru inregistrare video) plus o noua functie, Smart Contrast. C905 suporta si geotagging, datorita antenei GPS pe care o incorporeaza, in vreme ce accelerometrul permite auto-rotirea ecranului, cel putin la vizionarea albumelor foto.

Noul Sony Ericsson este dotat si cu un port TV-out, care permite vizualizarea fotografiilor pe TV. Lista de specificatii a handsetului nu se termina aici, de vreme ce el include un display TFT QVGA de 2.4 inchi, protejat de sticla minerala rezistenta la zgarieturi. Acesta este primul telefon Sony Ericsson cu suport Wi-Fi, acum si in varianta DLNA, un protocol wireless de media sharing bazat pe tehnologia Wi-Fi. C905 masoara 104 x 49 x 18 mm si cantareste 136 de grame, fiind disponibil in 3 variante diferite de culoare in ultimul trimestru al acestui an cu un Memory Stick Micro M2 de 2GB.

In ce priveste conectivitatea, handsetul va sosi in 3 variante, 2 cu suport full UMTS si HSDPA. Vorbind despre baterie, aceasta va rezista in standby 380 de ore, sau 9 ore in mod convorbire GSM, iar la operarea in retele 3G, handsetul va rezista 360 de ore in standby si 4 ore in mod convorbire.

Clip:

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×