Telefoanele mobile, mai populare decat PC-urile, pentru web browsing in 2013

Autor:  | Publicat în:  Aspecte Sociale 1.151 ori
<b>Telefoanele mobile, mai populare decat PC-urile, pentru web browsing in 2013</b>Un studiu al celor de la Gartner indica faptul ca telefoanele mobile vor depasi PC-urile drept cele mai populare terminale pentru web browsing si asta in 2013. Acelasi studiu arata ca numarul total de PC-uri utilizate va atinge suma de 1.78 miliarde pana...

Un studiu al celor de la Gartner indica faptul ca telefoanele mobile vor depasi PC-urile drept cele mai populare terminale pentru web browsing si asta in 2013.

Acelasi studiu arata ca numarul total de PC-uri utilizate va atinge suma de 1.78 miliarde pana in 2013, in vreme ce numarul total de smartphone-uri si telefoane cu browser va depasi 1.82 miliarde de unitati in aceeasi perioada. Gartner a mai facut pronosticuri si cu privire la Facebook si la metodele de plata online.

Astfel, aflam ca pana in 2012, Facebook va fi principala resursa de social networking si socializare pe web, iar pana in 2014, peste 3 milioane de persoane din populatia adulta a Terrei vor putea sa faca tranzactii electronice pe mobil sau pe Internet.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×