Turul Magazinelor #17: Mini telefonul AIEK, cele mai haioase comentarii pentru un smart TV uriaş, Galaxy C5 la preţ bun

2.036 ori
<b>Turul Magazinelor #17: Mini telefonul AIEK, cele mai haioase comentarii pentru un smart TV uriaş, Galaxy C5 la preţ bun</b>Începe o săptămână de toamnă veritabilă, în care nu avem nimic mai bun de făcut decât să ne holbăm la ecrane, vânând reduceri şi trăsnăi în vreme ce afară ploua. Azi am găsit câteva lucruri inedite pentru voi, de la comentarii trăznite şi haioase pentru..

Începe o săptămână de toamnă veritabilă, în care nu avem nimic mai bun de făcut decât să ne holbăm la ecrane, vânând reduceri şi trăsnăi în vreme ce afară ploua. Azi am găsit câteva lucruri inedite pentru voi, de la comentarii trăznite şi haioase pentru smart TV-uri obscen de scumpe, până la un mini telefon şi un preţ foarte bun pentru Galaxy C5.

1. AIEK Q1 Ultra Thin Card Phone

AIEK Q1 e cu siguranţă un nume de care n-aţi auzit şi asta pentru că e un telefon raritate, pe care îl propun cei de la GearBest.com la vânzare. Retailerul chinez cere 17 dolari pe terminal, care ar fi puţin mai mare decât un card de credit. Vine şi cu player media, radio FM şi înregistrare de la radio, iar timpul de convorbire este între 4 şi 6 ore.

1465529115737361.jpg

Suporta chiar şi carduri microSD şi are şi Bluetooth, calendar şi calculator. Cântăreşte un incredibil 38 de grame şi vine în culori fistichii, în vreme ce designul sau aminteşte de cel al unui MP3 Player de acum 10 ani.

2. Televizoare smart cu diagonală de 2 metri şi preţuri de zeci/sute de mii de lei; Comentarii haioase la pachet!

Televizoare smart cu diagonală de 2 metri şi preţuri de zeci/sute de mii de lei

S-au viralizat în ultimele ore o serie de comentarii haioase de pe eMAG.ro, aşa zise recenzii pentru televizoare obscen de scumpe. E vorba despre modele top, precum un SUHD Samsung curbat 3D de 222 cm, cu rezoluţie 4K şi preţ de 84.500 lei sau un Sony Bravia de 2 metri şi jumătate cu preţ de 319.999 lei. Asta înseamnă cam 80.000 de dolari şi îţi cumpără un apartament drăguţ în Capitală…

res_b120093ec41d048e156e3bb979be7d5a_full.jpg

Hai să vedem comentariile haioase pentru acest uriaş:

Pike Master zice:

Frumos, dar nu prea. L-am cumpărat acum 3 săptămâni şi când îl pornesc îmi cad siguranţele. Trebuie să le lipesc cu scoci să nu mai sară, dar odată ce-şi dă drumul, rupe. Din păcate trebuie să stau în poziţie verticală tot timpul când mă uit la el; nu am cum să mă întind în pat pentru că mă doare operaţia - am vândut un rinichi ca să îl iau şi un ochi (ocazie cu care funcţia 3D a devenit inutilă).

Să aveţi mare grijă când îl ridicaţi. Are 144 kg şi eu am încercat să îl ridic cu încă un singur vecin, moment în care mi-ai plesnit 2 copci. L-am pus pe perete, s-a dărâmat zidul; zid solid nu glumă, în bloc cu 10 etaje, la etajul 5. Era zid de susţinere, sper să nu mă trezesc cu vecinul de sus pe mine. E rezistent TV-ul, nu a păţit nimic. Acum e pe podea, se afunda încet încet în parchet, dar până ajunge la beton, pe urmă se opreşte.

Imaginea e superbă. Am stat în prima săptămână lipit de el 24/24, nu am ieşit deloc afară. După 7 zile când am ieşit în oraş, prima mea reacţie a fost "ce rezoluţie mică are lumea reală...

Eu zic că a fost o investiţie bună. Poate în câţiva ani creşte preţul şi îl dau mai scump, fac şi un profit. Merită investit în electronice, sunt de viitor. Recomand cu încredere.

Scânteie Cosmin zice:

Merită! Mi l-am luat pentru simplu fapt că are jack.

Badea Eduard zice:

Îl am de 2 luni și deja sunt uimit, nu mai știu cum este să mănânci de când mă uit pe canale de gătit 4k, nu am mai ieșit din casă, fiindcă am vândut o să îmi iau acest televizor, iar cutia în care stau este destul de comodă, iarna este perfect fiindcă generează multă căldură și nu îngheț de frig, în concluzie dacă ai bani și îți permiți cumpărați o mașină de banii ăștia!

La modelul Samsung un comentariu al lui Maxim Esanu sună aşa:

L-am cumpărat după ce am băgat 2000 de lei la pariuri pe scor corect România - Elveţia 1: 1. A fost o investiţie. Are însă un mic neajuns, mă doare gâtul de la el. Noi locuim într-o garsonieră de 17mp. De la canapea până la televizor avem cam un metru jumate, de aceea când citeşti subtitrările la filme zici că te uiţi la formula 1 pe circuit dar în rândurile alea de jos, chiar de lângă drum. Aşa îţi fug ochii. Un alt neajuns este că îţi ocupa spaţiu. Cum vine curbat, spaţiul din spatele televizorului pe laterale, practic este unul mort. Noi am pus acolo nişte corpuri de living de la un magazin de mobilă, din alea cu rafturi expuse. Pe rafturi am ascuns milieurile şi peştii de sticlă pe care nu îi mai suportam să îi văd pe televizorul vechi. Partea bună este că ne gândim să vindem garsoniera, dar o vindem mobilată şi utilată. Nu cred că îl mai luăm de acolo că este prea mare. Sper să pot cere un preţ măcar dublu pe garsoniera utilata cu acest televizor, corpuri living cu rafturi expuse precum şi cu reşoul electric cu 2 ochiuri la bucătărie.

Şi poate cel mai tare comentariu, Alin Tatarus:

Am cumpărat acest televizor şi spre surprinderea mea a venit într-o cutie foarte mare ceea ce e bine pentru că acum locuiesc în ea.

3. Samsung Galaxy C5 la preţ bun

Samsung Galaxy C5 la preţ bun

evoMAG.ro propune cel mai bine dotat midranger Samsung cu diagonală sub 5.5 inch la preţul de 1599 lei. E vorba despre samsung Galaxy C5 şi nu în fiecare zi găseşti un terminal cu camera solidă de 16 megapixeli şi 4 GB RAM, plus ecran Super AMOLED la o asemenea sumă. 32 GB stocare, rezoluţia Full HD şi procesorul Snapdragon 617 completează peisajul.

Camera de 8 MP din fata ar trebui la rândul său să livreze o experienţă bună. Designul metalic este excelent si foarte, foarte slim, la sub 7 mm.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×