Motorola Shadow, Nexus Two cu tastatura QWERTY?!

Autor:  | Publicat în:  Motorola 4.004 ori
<b>Motorola Shadow, Nexus Two cu tastatura QWERTY?!</b>E foarte posibil ca terminalul din imaginea de mai jos sa fie creatia unui fan al handseturilor Motorola sau al lui Nexus One, dar nu ne-ar deranja sa aflam ca acesta este cu adevarat urmasul primului telefon Google. Cei de la Mobile01 au descoperit...

E foarte posibil ca terminalul din imaginea de mai jos sa fie creatia unui fan al handseturilor Motorola sau al lui Nexus One, dar nu ne-ar deranja sa aflam ca acesta este cu adevarat urmasul primului telefon Google.

Cei de la Mobile01 au descoperit aceste imagini care aparent l-ar reprezenta pe Motorola Shadow, succesorul popularului Moto Droid. Observati ca handsetul vine cu o tastatura alba QWERTY si o curea pentru a nu-l scapa din mana. Circula numeroase zvonuri in ultima vreme ca urmatorul telefon Google va fi unul fabricat de Motorola si e foarte posibil ca acesta sa arate astfel.

 Motorola Shadow, Nexus Two cu tastatura QWERTY?!

Puteti considera modelul Shadow un Nexus One cu tastatura sau un Droid imbunatatit, iar daca va intrebati de unde aceasta colaborare Moto - Google, aflati ca oficialii ambelor companii au fost vazuti discutand in ultima vreme, in special in cadrul CES 2010. Sa fi trecut Google atat de repede de la parteneriatul cu HTC la cel cu Motorola?

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×