Telefoanele Nokia "Made in Romania", acum pe piata

Autor:  | Publicat în:  Nokia 3.279 ori
<b>Telefoanele Nokia "Made in Romania", acum pe piata</b>Au inceput sa se vada primele rezultate ale deschiderii fabricii Nokia de la Cluj, telefoane mobile cu eticheta "Made in Romania" fiind disponibile pe pietele locale, scrie Adrian Seceleanu intr-un articol din Ziarul Financiar. Operatorii locali de...

Au inceput sa se vada primele rezultate ale deschiderii fabricii Nokia de la Cluj, telefoane mobile cu eticheta "Made in Romania" fiind disponibile pe pietele locale, scrie Adrian Seceleanu intr-un articol din Ziarul Financiar.

Operatorii locali de telecomunicatii ofera acum modele Nokia fabricate la noi, printre handseturile asamblate la Jucu numarandu-se si Nokia 5000. Acest terminal vine cu o camera foto, radio, ecran color si costa in jur de 80 de euro. Odata cu deschiderea fabricii de la Cluj, Romania a devenit producatorul celor mai simple si ieftine handseturi ale finlandezilor.

Productia telefoanelor in Romania a facut ca afacerile Nokia in tara noastra sa explodeze in ultimii ani, ajungand de la 7 milioane de euro in 2007 la aproape jumatate de miliard de euro in 2008.

⚡ Cum poți beneficia de reduceri de până la 300 euro pentru device-uri dacă alegi pachetul de servicii Orange Love. Află de aici!
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×