eMAG.ro preia PC Garage într-o mutare importantă pe piaţa IT din România

Autor:  | Publicat în:  Retaileri 1.686 ori
<b>eMAG.ro preia PC Garage într-o mutare importantă pe piaţa IT din România</b>Această zi de vineri se dovește a fi una cu însemnătate pentru piața IT românească, și asta tocmai datorită anunțului eMAG cu privire la preluarea PC Garage

Vestea zilei şi probabil a săptămânii din segmentul IT din România e preluarea PC Garage de către eMAG.ro. Acesta este un parteneriat strategic, care va duce priceperea şi modelul de business PC Garage la o extindere şi la nivel regional, cu ajutorul eMAG.ro.

Aflaţi că odată ce PC Garage devine parte din grupul eMAG, îşi va păstra totuşi brandul, echipa şi comunitatea, dar le va şi dezvolta. Asocierea cu eMAG e vazută ca o recunoaştere a valorii şi o evoluţie, conform lui Marius Ghenea, antreprenor şi persoana cheie în business-ul retailerului de PC-uri şi componente. PC Garage a fost fondat în 2005 de către antreprenorul Gabi Vasile, iar compania a ajuns într-o nouă etapa în 2008, sub tutela lui Marius Ghenea şi Traian Cristea, asociatul său si director general al companiei.

Ca valoare de business, PC Garage este unul dintre jucătorii mari pe piaţa locală IT, peste evoMAG.ro din câte am înţeles. La anunţul preluării, CEO-ul eMAG, Iulian Stanciu a subliniat valoarea comunităţii puternice create în spatele PC Garage şi a oamenilor talentaţi care constituie echipa retailerului. Tranzacţia va fi finalizata după primirea avizului de la Consiliul Concurenţei şi nu cunoaştem încă valoarea sa.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×