Telefoanele Samsung Galaxy A 2018 ar putea adopta ecrane Infinity Display

2.284 ori
<b>Telefoanele Samsung Galaxy A 2018 ar putea adopta ecrane Infinity Display</b>Fanii seriei Galaxy A primesc astăzi o super veste, aceea că generația 2018 ar putea adopta ecrane Infinity Display, fix precum cele văzute pe Galaxy S8, S8+ și mai recent pe Note 8. Informația de față sosește desigur sub forma unui zvon pentru moment

Cineva se grăbeşte tare mult să intre în 2018... iar acel cineva este Samsung. Se discută tot mai mult despre Galaxy S9 şi chiar despre telefoanele Galaxy A 2018, care şi-au început scăpările deja. Mai nou aflăm că vor adopta ecrane Infinity Display.

E drept că ne aşteptam la acest lucru, pentru că precedentele generaţii de astfel de terminale au împrumutat mereu câteva ceva de la flagshipul trecut Galaxy S. Telefoanele Galaxy A 2017 au împrumutat ecranul Always On, rezistența la apă şi formatul de design de la Galaxy S7 spre exemplu. În 2018, Infinity Display şi butonul Bixby vor fi tributuri aduse flagship-ului S8.

Ideea de telefon cu ecran edge to edge a invadat piaţa în anul curent. Chiar şi cele mai mici şi modeste companii au făcut tot posibilul să propună măcar clone de Xiaomi Mi MIX, dacă nu un design original. Sony a mers pe edge to edge lateral cu XA1, Apple face mutări în acelaşi trend cu iPhone 8 şi Samsung a bătut recorduri cu Infinity Display.

Revenind la seria Galaxy A 2018, tradiţional modelele de acest tip vin în ianuarie, deci aşteptăm un debut în primele zile ale anului viitor, sau eventual la CES 2018. Probabil vom vedea 4 GB RAM la bord, ecrane Full HD, camere de 16 MP, eventual camere duale.

Material Video Promovat:

Teste acoperire și viteză 5G în București prin Speedtest Ookla, în rețeaua Orange

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×