Un presupus Samsung Galaxy A5 (2018) scapă sub forma unei randări de carcasă şi apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 660

3.721 ori
<b>Un presupus Samsung Galaxy A5 (2018) scapă sub forma unei randări de carcasă şi apare în GeekBench cu procesor Snapdragon 660</b>Vestea că cei de la Samsung lucrează de ceva vreme la viitoarea generație A 2018 nu era necunoscută, iar astăzi sosesc indicii ce adeveresc acest lucru. Descoperim o randare pentru modelul Galaxy A5 (2018) și alături o listare din benchmark-ul

Un nou Samsung Galaxy A5 e ultimul telefon pe care ne aşteptam să îl vedem scăpat în această perioadă, dar iată-l că a apărut. Timid întâi, într-o randare a unei huse care are şanse mici să fie reală şi apoi listat într-un benchmark, faimosul GeekBench. Hai să vedem ce ne rezervă acest "Samsung Galaxy A5 (2018)".

Samsung Galaxy A5 2018

Modelele acestea se lansează tradiţional în ianuarie-februarie, deci mai avem cam 4 luni până vine şi versiunea 2018. Judecând după acea husă, vom primi o cameră cu telemetru laser şi un design de ecran aproape edge to edge, inspirat de Galaxy S8 şi al său Infinity Display. Foarte posibil să regăsim un buton Bixby la bord, deşi nu e vizibil vreunul aici.

Mă miră totuşi că nu s-a renunţat la butonul Home frontal cu scanner de amprente, care dispăruse deja de pe Galaxy S8. Între timp acelaşi Galaxy A5 (2018) a apărut în GeekBench 4.1.0, cu un procesor Snapdragon 660 la bord şi 6 GB RAM. Acea cantitate de RAM sună cam overkill, mai ales că predecesorul avea doar 3 GB. Terminalul e listat cu numele de cod SM-A5300 şi ar putea fi o versiune Pro de device, sau poate chiar vreun Galaxy C nou.

Sursele insistă totuşi că este un Galaxy A şi o veste bună e ca măcar vine cu Android Nougat la bord, de vreme ce Galaxy A5 (2017) avea doar Marshmallow.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Susțin Mobilissimo cumpărând prin linkuri de afiliere:

*Cumpărând, accesând magazinele prin aceste link-uri/ sigle, ajuți la finanțarea site-ului Mobilissimo prin procentul pe care noi îl primim în urma vânzării, de la retaileri. Pe tine nu te costă nimic, dar pe noi ne ajută să rămânem independenți și să devenim și mai buni în ceea ce facem. MULȚUMIM! :)

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×