Samsung Galaxy S9 va debuta în 2018 cu o cameră duală în spate, după modelul lui Galaxy Note 8

4.071 ori
<b>Samsung Galaxy S9 va debuta în 2018 cu o cameră duală în spate, după modelul lui Galaxy Note 8</b>Urmând modelul fratelui său mai mare, Samsung Galaxy S9 va debuta anul viitor cu o cameră duală la pachet - probabil una cu doar puțin actualizată. Vestea ne este adusă de către celebrul analist Ming-Chi Kuo care susține faptul că noul flagship va

Din ciclul "am văzut vestea asta venind de la 1 kilometru distanţă", azi aflăm că Samsung Galaxy S9 ar urma să vină cu o cameră duala în spate, după modelul lui Samsung Galaxy Note 8. Informaţia vine de la bine informatul analist Ming-Chi Kuo, de la KGI Securities.

Recent am aflat că terminalul ar urma să adopte un design modular, conform zvonacului rus Eldar Murtazin, dar nimic nu e bătut în cutie în acest moment. Revenind la spusele lui Ming-Chi Kuo, acesta a afirmat că Samsung va integra un modul cu cameră duală pe Galaxy S9, similar cu cel de pe Note 8, dar probabil va fi unul upgradat. Ne aşteptăm deci la stabilizare optică pe ambii senzori şi posibil la trecerea la deschidere F/1.6 pe măcar unul, dacă tot plusează LG cu aşa ceva odată cu V30.

Ar trebui să vedem şi un senzor secundar cu lentilă telephoto şi zoom optic 2X şi probabil şi un upgrade pentru camera selfie. Samsung Galaxy S9 va sosi cu un procesor Snapdragon 845 la începutul lui 2018, iar zvonurile afirmă că Samsung lucrează cu firmele Himax şi Egis pentru a integra scannerul de amprente în ecran. Totuşi tehnologia nu va fi gata pentru S9, aşa că va sosi de abia pe Galaxy Note 9.

Primele detalii solide vor începe să apară de abia prin decembrie estimez eu.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×