Telefon Disney 3D direct din Japonia - Disney Mobile DM010SH

Autor:  | Publicat în:  Mobile fun 2.096 ori
<b>Telefon Disney 3D direct din Japonia - Disney Mobile DM010SH</b>Dacă telefoanele cu buton Facebook reprezintă deja ceva comun, în curând nici telefoanele cu ecran 3D nu ne vor mai impresiona atât de mult... Astfel, până și un telefon destinat copiilor precum acest Disney Phone are parte de tehnologie 3D și de...

Dacă telefoanele cu buton Facebook reprezintă deja ceva comun, în curând nici telefoanele cu ecran 3D nu ne vor mai impresiona atât de mult... Astfel, până și un telefon destinat copiilor precum acest Disney Phone are parte de tehnologie 3D și de specificații bune, evident, doar în Japonia.

Handsetul din imagine poartă numele de Disney Mobile DM010SH și este un smartphone 3D cu ecran de 4 inchi și rezoluție qHD. Dotările sale includ un tuner digital TV, un port infraroșu, 1.2 GB memorie internă, un slot microSD și o cameră de 8 megapixeli cu autofocus și probabil și captură 720p minim. Terminalul suportă conectivitate WCDMA, vine cu Android 2.3 Gingerbread și un procesor Snapdragon de 1 GHz.

Acest Disney Phone produs de Sharp cântărește 129 de grame, măsoară 12.2 mm în grosime și încorporează o baterie care oferă 450 de minute de convorbiri. în plus, telefonul rezista și la 550 de ore de funcționare în standby. O funcție foarte utilă este cea de avertizare pentru cutremure și alte dezastre, mai ales după problemele din luna martie și dezastrul din Japonia.

Telefon Disney 3D direct din Japonia - Disney Mobile DM010SH

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×