Dovada rezistenței display-ului lui Asus Transformer

Autor:  | Publicat în:  Asus 1.370 ori
<b>Dovada rezistenței display-ului lui Asus Transformer</b>Am fost invitat aseară la o discuție legată de social media în opinia Asus alături de Bogdan Petre, Dan Dragomir, Radu Dumitru, Sorin Rusi, Ionuț Paraschiv, Francisc Kurko, Auraș Mihai, Octavian Dunăre. Dintre gadgeturile aflate pe masă amintesc...

Am fost invitat aseară la o discuție legată de social media în opinia Asus alături de Bogdan Petre, Dan Dragomir, Radu Dumitru, Sorin Rusi, Ionuț Paraschiv, Francisc Kurko, Auraș Mihai, Octavian Dunăre. Dintre gadgeturile aflate pe masă amintesc Asus Lamborghini VX6, Asus Transformer și Asus Slider.

Ionuț Paraschiv a dorit să dovedească cât de rezistent este display-ul lui Transformer protejat de gorilla glass și a tăiat o chiflă în mai multe bucăți pe ecranul tabletei personale. M-am uitat cu teamă și mai ales că nu s-a temut în a trage cuțitul peste ecran.

Concluzia ar fi că Asus Transformer poate deveni un tocător ad-hoc și mai ales că diagonală de 10.1 inch poate fi considerată generoasă. Totuși. nu recomand. Dovada a ce v-am spus în imaginile de mai jos și în video:

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×