Telefon dual core/dual SIM cu clapeta și 2 display-uri?! Da, de la Samsung - SCH-W999

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 5.437 ori
<b>Telefon dual core/dual SIM cu clapeta și 2 display-uri?! Da, de la Samsung - SCH-W999</b>Samsung pare a nu avea nici o problemă în a lansa telefoane cu formaturi de design originale, în ciuda recomandărilor Apple de a căuta o altă direcție la acest capitol. Astfel, facem cunostiinta cu Samsung SCH-W999, un telefon Android dual core,...

Samsung pare a nu avea nici o problemă în a lansa telefoane cu formaturi de design originale, în ciuda recomandărilor Apple de a căuta o altă direcție la acest capitol. Astfel, facem cunostiinta cu Samsung SCH-W999, un telefon Android dual core, dual SIM și dotat cu două display-uri.

Avem de-a face aici cu un telefon cu clapeta, un clamshell cum rar mai vezi în ziua de azi... Terminalul încorporează două display-uri Super AMOLED de 3.5 inchi, cu rezoluție de 480 x 800 pixeli, integrate pe o parte și alta a aceleași clapete. SCH-W999 va rămâne probabil doar în Asia, deoarece știm cât de mult le plac asiaticilor terminalele cu clapeta.

Specificațiile acestui nou venit sunt foarte bune și includ un CPU dual core de 1.2 GHz (Qualcomm MSM8660), Android 2.3 cu interfața TouchWiz și o parte din spate a carcasei cu strat HyperSkin, de dragul aderentei. Handsetul folosește și o cameră de 5 megapixeli, Bluetooth 3.0 și WiFi. Acest telefon dual SIM și dual core oferă suport pentaband, pentru cei care doresc convorbiri pe tot globul, iar șansele că prețul sau să fie exagerat sunt foarte mari. La urma urmei, predecesorul acestui telefon, W899 avea un preț de pornire de 1410 dolari.

 Telefon dual core/dual SIM cu clapeta și 2 display-uri?! Da, de la Samsung - SCH-W999

❗ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×