Android 4.0 vine pe Nexus S În curând, faza de testare a Început deja pe acest telefon!

1.232 ori
<b>Android 4.0 vine pe Nexus S În curând, faza de testare a Început deja pe acest telefon!</b>Câțiva angajați Google au confirmat în această săptămână pe conturile lor Google+ faptul că testează chiar acum Android Ice Cream Sandwich pe handsetul Samsung Nexus S. în vreme ce posturile lor au dispărut, informația rămâne și este un...

Câțiva angajați Google au confirmat în această săptămână pe conturile lor Google+ faptul că testează chiar acum Android Ice Cream Sandwich pe handsetul Samsung Nexus S. în vreme ce posturile lor au dispărut, informația rămâne și este un indiciu cu privire la faptul că vom primi cel mai nou Android în următoarele săptămâni, de preferat până la final de an.

între timp hackerii lucrează deja la ROM-uri cu Ice Cream Sandwich la pachet, pentru a aduce Android 4.0 și pe terminale mai populare, precum Amazon Kindle Fire (cel mai probabil prin CyanogenMod 9) sau pe handseturi hit ale anului ca HTC Sensation sau Samsung Galaxy S II. Conform celor care au testat deja noul Android pe un Nexus S, rezultatele sunt foarte bune, iar feedbackul pozitiv ne duce cu un pas mai aproape de lansare.

Aici îmi amintesc de promisiunea celor de la Motorola, care au afirmat că la 6 săptămâni după ce Google pune la dispoziție primul update la Android Ice Cream Sandwich, își va începe și actualizările sale. Sunt vizate tableta Motorola Xoom, telefonul Droid Bionic și Motorola Droid RAZR... dar mai avem de așteptat.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×