Telefon "lansat" pe Flickr - LG Optimus Pro C660, un exemplar QWERTY reușit

2.070 ori
<b>Telefon "lansat" pe Flickr - LG Optimus Pro C660, un exemplar QWERTY reușit</b>Se întâmplă rar ca un telefon să ajungă pe Flickr înainte de lansarea sa, sau mai bine zis aproape niciodată. Iată că LG Optimus Pro C660 sfidează regulile și apare pe serviciul foto înainte de a fi anunțat de producătorul său. &nbsp;...

Se întâmplă rar ca un telefon să ajungă pe Flickr înainte de lansarea sa, sau mai bine zis aproape niciodată. Iată că LG Optimus Pro C660 sfidează regulile și apare pe serviciul foto înainte de a fi anunțat de producătorul său.

Asemănarea cu BlackBerry este întâmplătoare și nu prea, LG căutând probabil și o intrare pe piața telefoanelor cu tastatură QWERTY și specificații de nivel mediu. Acest nou LG (de a cărui scăpare nu va fi mulțumit creatorul său) vine cu Android 2.3, un display QVGA de 2.8 inchi, o cameră de 3 megapixeli și suport WiFi.

Telefon "lansat" pe Flickr - LG Optimus Pro C660, un exemplar QWERTY reușit

Fratele asiatic al modelelor BlackBerry se bazează pe o baterie de 1500 mAh și este adresat tinerilor care comunica prin email, SMS-uri, Twitter și Facebook... poate și Google+. Nici o informație despre acest model pe site-ul LG, dar vă vom ține la curent cu evoluția acestui telefon.

LG Optimus Pro

Material Video Promovat:

Samsung Galaxy Active 2 LTE Unboxing și Setup, plus activare Orange Number Share

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×