Nokia N10, urmașul unei viitoare legende e capabil de triplu boot: Android, MeeGo, Windows Phone! (Concept)

Autor:  | Publicat în:  Concepte 4.941 ori
<b>Nokia N10, urmașul unei viitoare legende e capabil de triplu boot: Android, MeeGo, Windows Phone! (Concept)</b>Nokia N10 este tot ceea ce poate dori un fan al companiei finlandeze și chiar mai mult. Avem de-a face cu un terminal triplu boot, ce rulează Android, MeeGo-Harmattan și Windows Phone Mango. Din păcate N10 este doar un concept creat de către Mohammed...

Nokia N10 este tot ceea ce poate dori un fan al companiei finlandeze și chiar mai mult. Avem de-a face cu un terminal triplu boot, ce rulează Android, MeeGo-Harmattan și Windows Phone Mango. Din păcate N10 este doar un concept creat de către Mohammed Shihuzaan.

Fanul Nokia a optat pentru un design neobișnuit, telefonul fiind curbat către stânga și având o margine dreaptă mai groasă. Trebuie să recunoaștem că această abordare este unică, dar lipsa de simetrie nu se practică în designul industrial... Nokia N10 măsoară 12.1 mm în grosime și rulează Windows Phone 7.5, Meego Harmattan 1.2 și Android 2.4 Ice Cream Sandwich.

Nokia N10, urmașul unei viitoare legende e capabil de triplu boot: Android, MeeGo, Windows Phone! (Concept)

Specificațiile imaginate de Shihuzaan includ o carcasă din aluminiu, un display Gorilla Glass AMOLED cu diagonală de 3.9 inchi și rezoluție de 480 x 854 pixeli și butoane LED care își pot schimba cu ușurință funcțiile depinzând de OS-ul folosit. Alte dotări ale conceptului Nokia mai includ și un sistem audio Dolby Mobile, 1 GB RAM, 16/32 GB spațiu de stocare, procesor dual core de 1.2 GHz, radio FM cu RDS, NFC și o cameră de 8 megapixel cu tehnologie Carl Zeiss, autofocus și bliț dual LED. Camera este capabilă de captura video 1080p la 30 fps.

Bateria lui N10 nu poate fi înlăturată și oferă până la 450 de ore de funcționare în standby. Ce părere aveți despre acest design asimetric ce amintește puțin de o pânză de vapor?

Nokia N10, urmașul unei viitoare legende e capabil de triplu boot: Android, MeeGo, Windows Phone! (Concept)

⚡ Mulțumim că ne citești! :) ❤️ Azi ne și poți susține prin cumpărături de Black Friday făcute prin link-urile noastre de afiliere:

eMAG.ro
PCGarage.ro
Cel.ro
evoMAG.ro
Altex.ro
Fashiondays.ro
iHunt.ro
Orange.ro
QuickMobile.ro (cupon -3% QUICK202)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×