Telefonia prin satelit se ieftineste!

3.048 ori
<b>Telefonia prin satelit se ieftineste!</b>Thuraya, compania de telecomunicatii prin satelit ce provine din Emiratele Arabe Unite face eforturi pentru a face serviciile sale accesibile unui segment mai mare de public. Noul serviciu prepaid soseste sub numele ThurayaECO, punand accentul pe un pret...

Thuraya, compania de telecomunicatii prin satelit ce provine din Emiratele Arabe Unite face eforturi pentru a face serviciile sale accesibile unui segment mai mare de public.

Noul serviciu prepaid soseste sub numele ThurayaECO, punand accentul pe un pret redus. Noul plan tarifar va include o cartela SIM, care costa doar 5 dolari, in locul celor 99 de pana acum si va oferi clientilor convorbiri telefonice la pretul de 0.20 - 0.39 dolari pe minut. Serviciile prin satelit sunt disponibile intr-un numar mare de tari europene si africane, dar si in Asia, iar noile preturi vor rivaliza cu siguranta cu cele aplicate in cazul retelelor GSM.

La ora actuala, Thuraya ofera publicului optiunea de a cumpara unul dintre cele 3 handhelduri cu suport pentru serviciile de comunicatii prin satelit. Printre aceste terminale se numara si Thuraya SG-2520, care combina capacitatile apelarii prin satelit cu cele tri-band GSM. Handsetul suporta si serviciul ThurayaGmPRS, care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a naviga pe internet din mers.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul http://www.thuraya.com.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×