Telefonia prin satelit se ieftineste!

Autor:  | Publicat în:  Thuraya 2.969 ori
<b>Telefonia prin satelit se ieftineste!</b>Thuraya, compania de telecomunicatii prin satelit ce provine din Emiratele Arabe Unite face eforturi pentru a face serviciile sale accesibile unui segment mai mare de public. Noul serviciu prepaid soseste sub numele ThurayaECO, punand accentul pe un pret...

Thuraya, compania de telecomunicatii prin satelit ce provine din Emiratele Arabe Unite face eforturi pentru a face serviciile sale accesibile unui segment mai mare de public.

Noul serviciu prepaid soseste sub numele ThurayaECO, punand accentul pe un pret redus. Noul plan tarifar va include o cartela SIM, care costa doar 5 dolari, in locul celor 99 de pana acum si va oferi clientilor convorbiri telefonice la pretul de 0.20 - 0.39 dolari pe minut. Serviciile prin satelit sunt disponibile intr-un numar mare de tari europene si africane, dar si in Asia, iar noile preturi vor rivaliza cu siguranta cu cele aplicate in cazul retelelor GSM.

La ora actuala, Thuraya ofera publicului optiunea de a cumpara unul dintre cele 3 handhelduri cu suport pentru serviciile de comunicatii prin satelit. Printre aceste terminale se numara si Thuraya SG-2520, care combina capacitatile apelarii prin satelit cu cele tri-band GSM. Handsetul suporta si serviciul ThurayaGmPRS, care va oferi utilizatorilor posibilitatea de a naviga pe internet din mers.

Pentru mai multe informatii accesati site-ul http://www.thuraya.com.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×