Telus ofera telefonul ZTE D90

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.270 ori
<b>Telus ofera telefonul ZTE D90</b>Distribuitorul canadian Telus ofera acum telefonul D90, produs de compania chineza ZTE la pretul de 230 de dolari sau 80 de dolari impreuna cu un abonament pe 3 ani. Ceea ce face D90 sa iasa in evidenta este metoda sa de input al textului, usurata de...

Distribuitorul canadian Telus ofera acum telefonul D90, produs de compania chineza ZTE la pretul de 230 de dolari sau 80 de dolari impreuna cu un abonament pe 3 ani.

Ceea ce face D90 sa iasa in evidenta este metoda sa de input al textului, usurata de prezenta unor taste ce includ semne de punctuatie si litere, pe langa keypadul numeric. Softul eZiType, inclus de asemena in D90 va completa automat cuvintele si frazele pe care le scrieti, atat in limba engleza, cat si in franceza. Daca veti folosi destul de des acest soft, el va memora frazele comune, eliminand repetitiile. Terminalul suporta conectivitate Bluetooth si EV-DO dual-band, incluzand o camera de 1.3 megapixeli si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Acest cochet telefon cu clapeta va poposi, speram noi si pe "Batranul Continent", de preferat in Romania, unde terminalele produse de companiile chineze au inceput sa devina populare. Brandul costa la dealerii autohtoni si publicul incepe sa se orienteze catre distribuitori alternativi, cum este ABS, care ofera o gama variata de terminale mobile cu super-feature-uri la preturi accesibile, dar fara acele branduri care fac legea pe piata din Romania.

⚡ Poți obține extra 20 euro pentru accesorii, cumpărând telefonul OnePlus 6T folosind acest link.
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×