Telus ofera telefonul ZTE D90

Autor:  | Publicat în:  știri diverse 1.280 ori
<b>Telus ofera telefonul ZTE D90</b>Distribuitorul canadian Telus ofera acum telefonul D90, produs de compania chineza ZTE la pretul de 230 de dolari sau 80 de dolari impreuna cu un abonament pe 3 ani. Ceea ce face D90 sa iasa in evidenta este metoda sa de input al textului, usurata de...

Distribuitorul canadian Telus ofera acum telefonul D90, produs de compania chineza ZTE la pretul de 230 de dolari sau 80 de dolari impreuna cu un abonament pe 3 ani.

Ceea ce face D90 sa iasa in evidenta este metoda sa de input al textului, usurata de prezenta unor taste ce includ semne de punctuatie si litere, pe langa keypadul numeric. Softul eZiType, inclus de asemena in D90 va completa automat cuvintele si frazele pe care le scrieti, atat in limba engleza, cat si in franceza. Daca veti folosi destul de des acest soft, el va memora frazele comune, eliminand repetitiile. Terminalul suporta conectivitate Bluetooth si EV-DO dual-band, incluzand o camera de 1.3 megapixeli si un slot pentru carduri de memorie microSD.

Acest cochet telefon cu clapeta va poposi, speram noi si pe "Batranul Continent", de preferat in Romania, unde terminalele produse de companiile chineze au inceput sa devina populare. Brandul costa la dealerii autohtoni si publicul incepe sa se orienteze catre distribuitori alternativi, cum este ABS, care ofera o gama variata de terminale mobile cu super-feature-uri la preturi accesibile, dar fara acele branduri care fac legea pe piata din Romania.


⚡ Pentru cei care încă nu folosesc Cloud (Dropbox mai exact)! Acesta e un serviciu online gratuit (există și varianta cu plată) prin intermediul căruia puteți stoca și împărtăși fișierele aflate pe PC/ Laptop cu telefonul, tableta ori alte persoane. Sincronizarea se realizează automat și puteți face chiar backup la fotografii și clipuri de pe telefon, care astfel vor putea fi văzute direct pe calculator. Practic e imposibil să mai pierdeți astfel conținutul important de pe telefon, dacă se întâmplă ceva cu acesta. Are de altfel sute de astfel de utilități. De exemplu la Mobilissimo îl folosim pentru a partaja mostrele foto și capturile de ecran pentru reviews. Faza e că la mod gratuit spațiul de stocare în cloud este limitat și ne-ar prinde bine câțiva MB în plus. Noroc că Dropbox oferă 500 MB spațiu gratuit în plus când cineva se înregistrează la acest serviciu. Cei 500 MB îi primim atât noi, cât și noul înregistrat, dar doar folosind acest link: https://db.tt/IoekmqRiBg Practic în afară de cei 2 GB inițiali, dacă vă înregistrați prin linkul de mai sus, mai obțineți 500 MB și ajungeți la 2,5 GB din prima. :)
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×