Detalii depre Gresso Avantgarde Luna si Gresso Avantgarde Sol

Autor:  | Publicat în:  Gresso 3.307 ori
<b>Detalii depre Gresso Avantgarde Luna si Gresso Avantgarde Sol</b>Compania ruseasca Gresso va pune la dispozitie publicului noile sale terminale, Luna si Sol incepand cu cel de-al patrulea sfert fiscal al anului 2007. Gresso Avantgarde Luna este dotat cu o tastatura extrem de plata, taiata cu ajutorul preciziei...

Compania ruseasca Gresso va pune la dispozitie publicului noile sale terminale, Luna si Sol incepand cu cel de-al patrulea sfert fiscal al anului 2007.

Gresso Avantgarde Luna este dotat cu o tastatura extrem de plata, taiata cu ajutorul preciziei laserului. Terminalul cantareste 128 de grame si suporta conectivitate tri-band GSM-GPRS, incluzand si o camera de 2 megapixeli, Bluetooth si un slot pentru carduri de memorie. Pretul standard al telefonului va fi nu mai putin de 5000 de euro, destul de prohibitiv, daca nu sunteti presedintele unei tari din lumea a treia.

Gresso Avantgarde Sol este dotat cu un keypad fabricat in intregime din aur si cantareste putin mai mult decat modelul Luna - 138 de grame. Ca si celalalt noul model, handsetul are o grosime de 14mm si este identic la capitolul specificatii tehnice. Daca doriti sa achizitionati acest telefon, va trebui sa scoateti din buzunar aproximativ 7000 de euro. Concluzia? Aveti de ales intre noile terminale Gresso si o masina cu dotari rezonabile, daca aruncam o privire la preturile acestora.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×