Telefonul 3G CECT K898

4.684 ori
<b>Telefonul 3G CECT K898</b>Se pare ca telefonul Cect K898, care soseste tocmai din China, va fi un handset 3G. Ne putem da seama de acest feature, datorita prezentei a 2 camere incluse in terminal, dupa cum puteti vedea si dumnevoastra in imaginea urmatoare: Nu avem de-a face cu un...

Se pare ca telefonul Cect K898, care soseste tocmai din China, va fi un handset 3G. Ne putem da seama de acest feature, datorita prezentei a 2 camere incluse in terminal, dupa cum puteti vedea si dumnevoastra in imaginea urmatoare:

Nu avem de-a face cu un slider obisnuit, deoarece terminalul CECT include un modul rotativ de camera, similar celor prezente la modelele de top Nokia N-Series. Camera principala va fi folosita pentru a imortaliza momentele speciale, in timp ce camera secundara va fi probabil folosita pentru video convorbiri. Telefonul pare destul de gros, iar dimensiunea modulului camerei este de-a dreptul impresionanta, amintind de un accesoriu similar disponibil pentru consola Playstation Portable.

O astfel de camera va avea cu siguranta un numar rezonabil de megapixeli, pentru a explica marimea modulului, care reprezinta aproximativ o sesime din lungimea telefonului. Din cate se pare terminalele dotate cu camere de top sosesc din Asia, daca ne gandim doar la genialele telefoane din seria CyberShot de la Sony Ericsson sau la uriasul Samsung dotat cu o camera de 10 megapixeli. Sa fie concentrarea producatorilor pe goana dupa megapixeli un trend sau suntem in continuare martorii bataliei interfatelor touchscreen?

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×