Descarca aplicatia gratuita GPS Amaze

15.444 ori
<b>Descarca aplicatia gratuita GPS Amaze</b>Dupa ce aplicatia gratuita destinata GPS-urilor a trecut de la stadiul de zvon, la o aplicatie reala, iata ca acum ea este disponibila pentru download. Softul include harti de tip Google Maps pentru majoritatea oraselor mari, iar producatorul amAze a...

Dupa ce aplicatia gratuita destinata GPS-urilor a trecut de la stadiul de zvon, la o aplicatie reala, iata ca acum ea este disponibila pentru download.

Softul include harti de tip Google Maps pentru majoritatea oraselor mari, iar producatorul amAze a adaugat si cateva feature-uri noi acestei aplicatii. Producatorul noului soft se bazeaza in special pe advertising si sponsorizari, astfel se explica de ce beneficiem de un sistem de navigatie prin GPS gratuit. Vestea buna e ca aplicatia functioneaza pe orice telefon care suporta Java, fie el Motorola, Sony Ericsson, Nokia sau Samsung. Evident, pentru a pune in functiune softul veti avea nevoie de un receiver Bluetooth GPS, asta daca telefonul dumnevoastra nu este deja dotat cu un sistem de navigare GPS.

Singurele taxe pe care le veti plati vor fi cele ale operatorului folosit, pentru transferul de date, deoarece veti primi hartile de la un server central amAze. Daca doriti sa economisiti bani si totusi sa folositi aplicatia, puteti alege sa primiti indicatii pe baza unor iconuri, asigurand un transfer de doar 10-20 de kb pe durata unei calatorii, in timp ce hartile complete ajung la 300-400kb. Pe langa instructiuni vocale, navigarea pana la o anumita adresa, calcularea celei mai rapide rute si imaginile prin satelit, aplicatia va ofera posibilitatea de a calatori catre orice firma din directorul Pagini Aurii. De asemenea, multumita softului veti putea vizualiza si prognoza meteo afisata pe harta.

Aplicatia poate fi descarcata de pe site-ul: http://amazegps.com/. V-am mentionat ca este gratuita?

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202
Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×