Telefonul Android suporta acum Multi-Touch (Video)

Autor:  | Publicat în:  Google 1.174 ori
<b>Telefonul Android suporta acum Multi-Touch (Video)</b>Una dintre nemultumirile publicului legate de primul telefon ce ruleaza Google Android, T-Mobile G1 este faptul ca acesta nu suporta multi-touch. Ce-i drept nu suportul hardware ii lipsea terminalului, pentru aceasta tehnologie, ci doar cel software. Iata...

Una dintre nemultumirile publicului legate de primul telefon ce ruleaza Google Android, T-Mobile G1 este faptul ca acesta nu suporta multi-touch. Ce-i drept nu suportul hardware ii lipsea terminalului, pentru aceasta tehnologie, ci doar cel software. Iata ca un developer profesionist a reusit sa realizeze premiera si puteti admira telefonul Android suportand input multi-touch in urmatorul clip video:

Pe numele sau (de scena) RyeBrye, developerul acestui software a reusit ceea ce Google a ezitat sa ne ofere din start. Se pare ca vocile care afirmau ca G1 a fost lansat prea devreme si este nefinisat aveau dreptate, in ciuda faptului ca acest handset a dobandit deja mii de fani. Totusi, acestia din urma nu sunt la fel de agresivi ca si cei ai lui iPhone, care apara telefonul produs de Apple pana in panzele albe, in ciuda defectelor sale.

Avantajul lui Google Android va fi intotdeauna faptul ca el este un OS open source si se va gasi mereu un developer sa salveze situatia pentru T-Mobile, Google si partenerii care au contribuit la productia terminalului. Ca si in cazul lui iPhone, este posibil ca potentialul real al handsetului sa fie dezvaluit de abia peste un an sau pe o versiune viitoare de Google Phone.

Sursa: Intomobile.com

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×