Recenzie detaliata a lui HTC Touch HD (Video)

1.759 ori
<b>Recenzie detaliata a lui HTC Touch HD (Video)</b>Sa fie HTC Touch HD! Si nu oricum, ci analizat de catre experti vorbitori de limba germana, dupa ce am vazut handsetul trecand prin mana unor francezi. Dar de ajuns cu teasingul, daca doriti sa aflati ce potential are noul HTC (si cunoasteti limba...

Sa fie HTC Touch HD! Si nu oricum, ci analizat de catre experti vorbitori de limba germana, dupa ce am vazut handsetul trecand prin mana unor francezi. Dar de ajuns cu teasingul, daca doriti sa aflati ce potential are noul HTC (si cunoasteti limba germana) iata o recenzie de 4 minute a smartphone-ului.

Cei de la Areamobile.de au publicat oficial aceasta recenzie, una de 3 pagini a lui HTC Touch HD, ceea ce vedeti mai sus fiind doar un rezumat al functiilor telefonului. Editorii au aruncat o privire asupra designului, operativitatii, browsingului, potentialului video si audio, camerei si in cele din urma asupra functiior GPS, calitatii convorbirilor si bateriei.

Rezultatul? Editorii au fost destul de impresionati de terminal, laudand in special ecranul de mari dimensiuni, care raspunde la comenzi fara pic de lag, viata bateriei si interfata TouchFLO 3D. In ce priveste longevitatea bateriei, am aflat ca aceasta va rezista la fel de mult la convorbiri 3G, cat o va face si in mod 2G, ceea ce inseamna ca noile chipseturi Qualcomm au fost optimizate pentru retele mai rapide.

Nimic nu e perfect, astfel ca au existat si plangeri, cum este cea in legatura cu tastatura QWERTY virtuala, in mod landscape, disponibila doar in browser (poate fi rezovlata cu ajutorul unor softuri third party). Datorita ecranului WVGA, tastatura de pe display nu mai acopera atat de mult continut sau controale, o veste buna pentru cei care folosesc intensiv functiile handsetului. Calitatea audio prin intermediul unor casti cu jack de 3.5mm a fost apreciata, iar nota finala a smartphone-ului a fost mai mare decat cea a lui iPhone 3G.

Clip:

⚡ Poți obține un voucher de 10 euro când cumperi un telefon OnePlus, bani ce pot fi cheltuiți pe accesorii dacă inițiezi comanda folosind acest link.

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×