Telefonul BenQ T80 isi va face debutul in aceasta toamna

1.817 ori
<b>Telefonul BenQ T80 isi va face debutul in aceasta toamna</b>BenQ este gata sa lanseze un nou terminal care suporta solutiile NFC (Near Field Communication), modelul T80, pe care-l puteti admira in urmatoarea imagine. Incluzand un chip SmartMX pe care va puteti baza oricand, terminalul va rula sistemul de operare...

BenQ este gata sa lanseze un nou terminal care suporta solutiile NFC (Near Field Communication), modelul T80, pe care-l puteti admira in urmatoarea imagine.

Incluzand un chip SmartMX pe care va puteti baza oricand, terminalul va rula sistemul de operare Windows Mobile 6 Standard. Avem de-a face cu un telefon quad-band GSM, dotat cu WiFi, dar si cu o serie de aplicatii NFC stocate pe cardul microSD inclus in pachet. Aplicatiile vor fi folosite pentru feature-urile Mobile Wallet sau pentru confirmarea rezervarilor de orice fel, dar si pentru accesul la sisteme private de securitate.

Cardul microSD va putea fi folosit si in cadrul altor terminale care folosesc aplicatii NFC, acest feature facandu-ne sa speram ca vom mai vedea handseturi lansate de BenQ in anul ce vine. Nu cunoastem inca pretul oficial al lui T80 sau distribuitorul sau, iar data de lansare este destul de aproximativa, "candva" de-a lungul toamnei acestui an. Sa speram ca vom vedea si in Romania noul BenQ, desi se pare ca telefonul va mai zabovi in Asia destul de mult timp.

⚡ -3% din preț pe QuickMobile dacă folosești cuponul: QUICK202

Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vă exprimați acordul asupra folosirii cookie-urilor. Citește mai mult×